To je to što me zanima!

Ferrari vrijedan 300.000 € novi ljubimac u Ronaldovoj garaži

U Ronaldovu garažu koja broji 20-ak skupocjenih automobila stigla je nova jurilica. Portugalac se na društvenim mrežama pohvalio Ferrarijem vrijednim oko 300.000 €
Vidi originalni članak

Tri Audija, tri Porschea, dva Mercedesa, jedan Aston Martin... To je samo dio bogate kolekcije Cristiana Ronalda u garaži. A sada je sletio i četvrti Ferrari. Portugalac se na društvenim mrežama pohvalio prekrasnim bijelim Ferrarijem vrijednim minimalno 300.000 eura.

Ferrariji su mu očito omiljeni s obzirom da u garaži već ima četiri, a jednog je razbio dok je igrao u Manchester Unitedu. U tunelu ispod mančesterskog aerodroma zabio se u zid. Prošao je bez ozljeda, automobil je razbijen, no to je ionako najmanji problem.

Portugalac u svojoj kolekciji ima skupocjene jurilice čija vrijednost prelazi četiri milijuna eura. Rolls Royse Phantom, Porsche Cayenne Turbo, Bugatti Veyron, Ferrari 599 GTO, BMW M6, Bentley Continental GTC su samo neki od Ronaldovih igrački.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • mestar 24.10.2015.

    Sve to placa sirotinja, koja izdvaja pola mjesecne place za jednu majicu s ronaldovim imenom.

  • šteta 23.10.2015.

    čovjek ima novaca i troši ga i to je u redu, jedini je problem što sigurno ne vozi svaki dan drugi,nego jedno te isti te ne vidim potrebu za njih 20

  • El Tractor 23.10.2015.

    Sve ok, ima čovik love i tako...ali mi nije jasno šta će mu tolika kolekcija u garaži, samo skuplja prašinu :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare