To je to što me zanima!

FIA je odlučila: Alonso se ne smije utrkivati na VN Bahreina

Nakon odrađenih testiranja u liječničkom centru Bahrein International Circuita, odlučeno je kako vozač McLaren Honde Fernando Alonso neće sudjelovati na Grand Prixu u Bahreinu za vikend, objavila je FIA
Vidi originalni članak

Španjolski vozač Formule 1 Fernando Alonso (34) doživio je stravičnu nesreću na Velikoj nagradi Australije. Dvostruki svjetski prvak je u Bahreinu morao odraditi liječnička testiranja u trajanju od 90 minuta kako bi se utvrdilo je li u stanju odraditi naporni vikend u jugozapadnoj Aziji.

- Nakon odrađenih testiranja u liječničkom centru Bahrein International Circuita, odlučeno je kako vozač McLaren Honde Fernando Alonso neće sudjelovati na Grand Prixu u Bahreinu za vikend. Dvije CT snimke njegovih prsa pokazale su kako Alonso još nije spreman. Morat će ponovo snimati prsa prije Velike nagrade Kine, a naknadno će biti odlučeno hoće li smjeti voziti u Kini - službeno je objavila Međunarodna automobilistička federacija (FIA).

Nakon objave FIA-e, McLaren je objavio kako će Alonsa zamijeniti Belgijac Stoffel Vandoorne (24), aktualni GP2 prvak. Vandoorneu će ovo biti debi u Formuli 1.

Utrka je na rasporedu u nedjelju u 17 sati.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • strmi007 31.03.2016.

    normalno

  • montello 31.03.2016.

    ma mclaren je loš i ove sezone kanta

  • ChelseaTrueBlue 31.03.2016.

    Zbog Alonsa i njegovog Renaulta sam svake nedjelje u mladim danima u 14 ceko start..al sam ga obozavo, samo eto unistila ga politika iako je daleko i dan danas najbolji

Komentiraj...
Vidi sve komentare