To je to što me zanima!

Fifa će Srbiji uzeti bodove bude li nereda navijača...

Disciplinska komisija Fife kaznila je nogometni savez Srbije s 25.000 franaka, ali i zaprijetila im oduzimanjem bodova ponove li se ispadi navijača
Vidi originalni članak

Zbog priotehnike korištene na utakmici Srbije i Francuske (1-1) u sklopu kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo kažnjeno je vrhovno tijelo srpskoga nogometa. Ovaj puta samo financijski, no ponovi li se ispad u utakmicama protiv Rumunjske i(li) Litve, lider skupine 7 mogao bi biti kažnjen i oduzimanjem bodova. FIFA je u u svom dopisu navela da je ovo treći prekršaj srpskih navijača u ovom kvalifikacijskom ciklusu, što je svakako otežavajuća okolnost za Srbiju. Sva tri odnose se na korištenje zabranjenih navijačkih rekvizita.
- Nastavit ćemo poduzimati značajne mjere koje će onemogućiti ovakve scene i nove kazne. Apeliramo na navijače da našu reprezentaciju podržavaju i navijaju fer i sportski - kazao je glavni tajnik FSS-a Zoran Laković, u reakciji na FIFA-in dopis. U skupini 7 europskih kvalifikacija vodeća Srbija sakupila je 19 bodova, četiri više od drugoplasirane Francuske. Pobjedom iz preostala dva susreta osigurat će nastup na Svjetskom prvenstvu, ali i staviti ga pod znak pitanja ostvari li FIFA, ponove li se prekršaji, svoju prijetnju.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • bizzy_dany 08.10.2009.

    ma ako srbija pobedi rumuniju, onda sigurno navijaci ima da zapale baklje! a kaznu fifa ima na kraju da izmisli, posle sve utakmice da bi mogla fino izracunati koliko francuzima treba do prvog mesta! lopovi!!!

  • milangirl86 08.10.2009.

    hahahahaa kakve Lopine,neće Francuska direktno na Svjetsko pa eto Gospoda žele ovako da ih proguraju!!! Tužno,vjerovatno bi i nas Prcali da smo u sličnoj situaciji!!!

  • Srbin 08.10.2009.

    Opravdano nas kazne novcano tu nemam sta da kazem, ali oduzimanje bodova zbog navijaca to mi nikako neide u glavu,niko jos nije dobio takvu kaznu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare