To je to što me zanima!

FIFA ne dopušta uvođenje tehnologije na gol - liniji

Iako su se glasači na FIFpro stranici odlučili za uvođenje tehnologije na gol-liniji, FIFA je odlučno odbila takav zahtjev. Tvrde da im nije potrebna
Vidi originalni članak

Fifin odbor je na glasovanju u Zurichu odlučio da ne namjerava uvoditi kompjutersku tehnologiju koja bi pratila područje oko gol-linije. Mnogi kritičari zahtjevali su uvođenje takve tehnologije, a glasovanje na FIFpro stranici pokazalo je da čak 90 posto glasača ima pozitivno mišljenje o uvođenju tehnologije na nogometne travnjake. Uefa je prije nekoliko mjeseci u Europskoj ligi uvela dva linijska suca iza svakog gola koja nisu opravdala očekivanja. Istraživanje je pokazalo da se 70 posto kapetana koja su nastupila u natjecanju protive takvim načinom suđenja.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • geminiz 07.03.2010.

    90%... toliko o tome da se nogomet igra radi navijača

  • zzzbunjola 07.03.2010.

    Haha..kvarc dobar si...sve si napisao...

  • b0b0 07.03.2010.

    Apsolutno se slažem da treba uvesti tu tehnologiju,te ponavljanje snimaka spornih situacija i mogućnost ispravljanja pogrešaka nakon njih. Ljudi,i nogomet treba ići zajedno sa tehnologijom. Gledao sam olimpijski turnir u hokeju i to je stvarno prava stvar. Suci mogu razmotriti spornu situaciju i primjerice vidjeti da li je bio gol ili nije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare