To je to što me zanima!

Fifa protiv utakmica u SAD-u: 'Neću im dati nikakvu dozvolu'

Strogo sam protiv ovog i neću dati nikakvu dozvolu za utakmicu Girone i Barcelone u Miamiju. Službene utakmice lige trebaju se igrati unutar te države iz koje je liga. Vijeće je bilo jasno, rekao je Gianni Infantino
Vidi originalni članak

Trakavica oko igranja utakmica španjolskog prvenstva na američkom tlu ne prestaje...

Iako su se igrači odmah usprotivili, jedno vrijeme se činilo kako bi do susreta Barcelone i Girone u Sjedinjenim Državama zaista i moglo doći.

No Fifino vijeće sastalo se kako bi prokomentirali planove španjolske lige, koja je u siječnju htjela odigrati prvi takav susret, a suradnja La Lige i američke tvrtke Relevent potpisana je za sljedećih - 15 godina!

- Strogo sam protiv ovog i neću dati nikakvu dozvolu za utakmicu Girone i Barcelone u Miamiju - potvrdio je predsjednik Fife Gianni Infantino.

- Službene utakmice lige trebaju se igrati unutar te države iz koje je liga. Vijeće je bilo jasno.

I Girona i Barcelona pristali su na ovu ideju, no na drugoj strani nalaze se Španjolski nogometni savez kao i Savez španjolskih nogometaša, a uz njih se projektu protivi i - Real Madrid.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • mestar 27.10.2018.

    Sve lopine izbjegavaju Ameriku, sjecate se nedodirljivih iz fife, uefe, sjecsate se pok Vlatka kad je mahao papirima i prijetio ostalim da se drzava ne smije mijesat u savez i sport isto kao i ta dvoica pa kako je to na kraju ispalo.

  • arow 27.10.2018.

    Pametno

  • WieJaNein 27.10.2018.

    Infantino poslusao Pereza. Koji idiot se sjetio igranja u SADu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare