To je to što me zanima!

Fifa riješila pitanje Sammira: Filho može igrati za Hrvatsku

Fifa je konačno riješila slučaj Dinamovog Brazilca. Sammir već pet godina igra u Hrvatskoj i prema dopisu koji je pristigao u HNS smije igrati za reprezentaciju
Vidi originalni članak

Preostale su neke formalnosti, no Hrvatski nogometni savez i to bi ubrzo trebao riješiti. Sammir bi mogao postati 'vatreni'.

Slučaj Sammir stavljen je ad acta! Naime, svjetska nogometna federacija poslala je dopis u Hrvatski nogometni savez prema kojemu Brazilac ima pravo nastupa za vatrene, nakon što je 31. siječnja proslavio "peti rođendan" igranja u Hrvatskoj.

Preostale su doduše još neke sitne formalnosti, ali i to bi ubrzo trebalo biti riješeno. Veći je problem što je Sammir totalno izvan forme i trenutačno nije kalibar za najbolju hrvatsku vrstu. No, gazdi Dinama Zdravku Mamiću sigurno se osmijeh razvukao od uha do uha kad je čuo sretnu vijest. Jer, Filhu bi mogla skočiti cijena čim je postao potencijalni reprezentativac. A ode li i na Euro...


Idi na 24sata

Komentari 89

  • Hary_1 21.02.2012.

    Samir će igrati za reprenzetaciju, svidjelo se to nama il ne, po meni trenutno ne zaslužuje, ali će ga veliki bos hrvatskog nogometa Zdravko Mamić ubaciti u repku i dobro forsirat, kako bi ga kasnije lako prodao. 100%.

  • pema 19.02.2012.

    da jest mali kovacic bolji od njega ,ali je on bolji od dujmovica i jos neki igraca.

  • biberrr 19.02.2012.

    Da Sammir nešto vrijedi,već davno bi bio prodan!

Komentiraj...
Vidi sve komentare