To je to što me zanima!

Filho se vratio: Sammir gušta uz vino dok Dinamo ide u goste

U četvrtak je normalno trenirao da bi mu Ivajlo Petev poručio da ne mora pakirati stvari za Split jer ostaje u Zagrebu. Čini se kako Sammiru odluka i nije preteško pala. Ili možda i je pa je tugu odlučio utopiti u vinu
Vidi originalni članak

Sammir se vratio u Dinamo! I starim navikama. Nema sumnje da je sjajni Brazilac jedan od najboljih stranaca koji je zaigrao u dresu 'modre' momčadi. Zarobio je srca mnogih navijača svojim briljantnim potezima na travnjaku, a kada je odlazio mnogi su pretpostavljali da to nije posljednje zbogom Maksimiru.

I dogodilo se da se vratio iz Kine, da je ponovo obukao modri dres i poveo svoju momčad po naslov prvaka Hrvatske. Doduše, s nešto manje uspjeha nego u svojem prvom angažmanu što ga je koštalo udaljavanja iz momčadi. Naime, Dinamo u petak igra prvenstvenu utakmicu 33. kola protiv Splita na Parku Mladeži, a Sammir nije u momčadi.

U četvrtak je normalno trenirao da bi mu Ivajlo Petev poručio da ne mora pakirati stvari za Split jer ostaje u Zagrebu. Čini se kako Sammiru odluka i nije preteško pala. Ili možda i je pa je tugu odlučio utopiti u vinu.

Sammir je osim po dobrim igrama u Dinamu ostao i zapamćen po brojnim noćnim izlascima i burnom životu.

- Život je brz. Živi sa stilom - napisao je nogometaš Dinama na Instagramu.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • cupi cupi 13.05.2017.

    ne mogu se navike tako lako zaboraviti kada ga Mamić plaća i čuva otići će trener doći će drugi Samir će dalje po starom malo igra ovamo malo tamo plaća ide može zapjevati alaj volim ovaj režim plaća ide ja ležim

  • walterzenga 13.05.2017.

    takvog kronju su mogli naći i u Sikirevcima, nije trebalo skautirati Južnu Ameriku.

  • Orahova1 12.05.2017.

    A da je pozvao piće novinaru sigurno ovaj članak ne bi napisao..

Komentiraj...
Vidi sve komentare