To je to što me zanima!

Filip Hrgović sparira s Kličkom u Austriji: Neću ga respektirati

Odlična prilika za pokazati se i vidjeti gdje sam. Radujem se jako i jedva čekam. Neću ga respektirati, rekao je Filip Hrgović, koji će se s Kličkom pripremati za Olimpijske igre
Vidi originalni članak

Hrvatski boksač i europski prvak Filip Hrgović sudjelovat će na pripremama Vladimira Klička u Austriji za uzvratni meč teške kategorije protiv Tysona Furyja u Manchesteru 9. srpnja. Bit će ovo idealna prilika i za Hrgovića, koji će se u trening kampu bivšeg svjetskog prvaka pripremati za nadolazeće Olimpijske igre.

- Odlična prilika za pokazati se i vidjeti gdje sam. Radujem se jako i jedva čekam. Neću ga respektirati - rekao je Filip Hrgović za RTL pa prokomentirao prelazak iz amaterskog u profesionalni boks.

- Nema se što čekati. Europski sam prvak, bio sam tri puta na Svjetskom prvenstvu... Nažalost, nisam uzeo svjetsku medalju i ako sad uzmem olimpijsku medalju to je to. Nema više smisla čekati, idem u profesionalni boks i jako me to veseli.

U Riju će se boriti za medalju, a bio bi to idealni prelazak u profesionalni boks.

- Idealni scenarij bio bi osvajanje olimpijskog zlata, odlazak u profi boks, osvajanje svjetske titule... Treniram već 10 godina svaki dan po dva puta i to je, meni osobno, nešto najveće u karijeri što se može napraviti.

Hrgović bi s Kličkom trebao početi sparirati 20. lipnja.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • Dakox 25.05.2016.

    Hahaha sa takvim nastupom ces bas daleko dogurat...ali vjerujem da je ovo novinarska patka, jer ako nije stvarno je ogranicen ko balkon.

  • joca jakarta 25.05.2016.

    ko visoko leti nisko pada

  • najobicnijidrskidripac 24.05.2016.

    ...jooooj, kak bus ti dobil po cvaljama...

Komentiraj...
Vidi sve komentare