To je to što me zanima!

Filipi izgubio u polufinalu, Milin i Cvetković borit će se za zlato

Hrvatska je na Europsko prvenstvo za boksače do 22 godine otišla sa sedam boksača. Vraća se s tri medalja, Toni Filipi osvojio je broncu, a Marko Milun i Leo Cvetković bore se za zlato...
Vidi originalni članak

Toni Filipi, perspektivni hrvatski boksač iz Zadra, nije uspio izboriti finale Europskog prvenstva za boksače do 22 godine.

Filipi se iz Rumunjske vraća s broncom, nakon što je u polufinalu u kategoriji do 91 kile izgubio podijeljenom odlukom sudaca od ukrajinskog boksača Serhija Horskova.

Tonijev trener krivi suce

- Ove godine moramo se zadovoljiti broncom. Tužni smo zbog poraza, ali ostali smo u kontinuitetu osvajanja medalja s velikih natjecanja. Ukrajinac je pobijedio bez pogođenog udarca uz dobru pomoć sudaca, naravno i našu. Nedostajao nam je jedan udarac da privedemo borbu kraju. Mi smo mala zemlja, ali smo naučili na zlata - napisao je na Facebooku Tomo Kadić, trener Tonija Filipija i predsjednik BK Gladijator iz Zagreba.

Milun i Cvetković u finalu

Toni Filipi nije uspio do zlata, ali šansu za to na Euru U-22 imat će dvojica hrvatskih boksača, Marko Milun i Leo Cvetković.

Milun je u polufinalu superteške kategorije, podijeljenom odlukom sudaca pobijedio Azerbajdžanca Mahamma Abdullajeva. U borbi za zlatnu medalju sastat će se s Talijanom Azizom Abbesom Mouhidiineom

Leo Cvetković pobijedio je Nijemca Athanasiosa Kazakisa podijeljenom odlukom sudaca u poluteškoj kategoriji. U finalu će se boriti s Ukrajincem Stepanom Hrekulom.

Finala su na rasporedu u nedjelju.
 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • gladijator 31.03.2018.

    haha, talijan i njemac?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare