To je to što me zanima!

Fiorentina Pjacu vraća - već na zimu!? Juve mu traži novi klub

Fiorentina ga je željela zadržati do ljeta, ali Hrvat jednostavno ne uspijeva pokazati ono zbog čega je doveden. Fiorentina će se već tijekom praznika sastati s Juventusom kako bi riješila njegov status, kažu Talijani
Vidi originalni članak

Marko Pjaca nakon teške se ozljede trebao u formu vratiti u Fiorentini, no nakon loših predstava, ni u Firenci ga više ne žele, tvrde talijanski Sky te Gazzetta dello Sport.

Violi su 23-godišnjeg hrvatskog reprezentativca ljetos uzeli na posudbu, i to s pravom kupnje, no umjesto duljeg ostanka u Firenci, Pjaca bi mogao - prijevremeno u Torino!

- Fiorentina ga je željela zadržati do ljeta, ali Hrvat jednostavno ne uspijeva pokazati ono zbog čega je doveden. Njegova posudba će klub u ovoj sezoni koštati dva milijuna eura i Fiorentina će se već tijekom praznika sastati s Juventusom kako bi riješila njegov status - napisala je Gazzetta.

A u Juventusu je gužva na njegovoj poziciji ogromna te Pjaca teško može u staroj dami trenutno očekivati bitniju ulogu. Potreban je povratak forme na drugoj adresi, no pitanje je samo gdje bi napokon nekadašnji Dinamov biser mogao u potpunosti doseći svoj potencijal te postati jedan od nositelja svog budućeg kluba, kao i reprezentacije. 

Samo da ga zaobiđu ozljede! Upravo mu je to i uništilo protekle dvije sezone, a ozlijedio se na prijateljsko utakmici s Estonijom...

 

 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • titanik guzi klaunuškog 18.12.2018.

    Aj da skupim puunoo minusa. Najveca prevara od igraca

  • oree77 18.12.2018.

    ajmo dinamo probajte ga posuditi do kraja sezone!

  • LebronJordan23 18.12.2018.

    Neka se vrati u Dinamo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare