To je to što me zanima!

Fiorentina vs. City: Spor oko Jovetića iznosi pet milijuna €

Manchester City nudi 25 milijuna eura, a Fiorentina traži 30 milijuna. Dakle, spornih je 'tek' pet milijuna, a isti izvori navode da bi se sve moglo iznivelirati već do siječnja
Vidi originalni članak

Stevan Jovetić, 22-godišnji odlični crnogorski nogometaš, ostao je unatoč velikom interesu i nakon ovog ljeta u redovima talijanskog ligaša Fiorentine...

Juventus i Manchester City su bili jako blizu dovođenja ovog isturenog veznog igrača, ali do realizacije transfera nije došlo. Jovetić je potom pričao kako mu je drago što je ostao u Toskani, a dobro je raspoloženje konstantno prenosio na travnjak. Tako je u kratkom dosadašnjem dijelu sezone već postigao pet pogodaka u Seriji A, te je na diobi drugog mjesta ljestvice strijelaca.

Ipak, izgleda da Fiorentina ne može odolijeti milijunima koji joj se nude za ovog igrača. Svjetski mediji u utorak pišu da je veza između Fiorentine i Manchester Cityja i dalje otvorena.

Stvari, piše se, stoje ovako: Manchester City nudi 25 milijuna eura, a Fiorentina traži 30 milijuna. Dakle, spornih je "tek" pet milijuna, a isti izvori navode da bi se sve moglo iznivelirati već do siječnja iduće godine.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • LFC FAN 09.10.2012.

    novi batistuta

Komentiraj...
Vidi sve komentare