To je to što me zanima!

Fjodor otkrio: Vjerojatnost da ću potpisati za UFC je velika

I dalje pregovaramo s UFC-om, nismo ih prekrižili. Vjerojatnost da ću se boriti tamo je prilično velika, rekao je Posljednji Car za Sovsport i uzbudio brojne obožavatelje
Vidi originalni članak

Fjodor Jemjeljanenko otkrio je vijest koju su s oduševljenjem dočekali svi MMA fanovi. Nakon što je dogovorio borbu s Fabijom Maldonadom naišao je na brojne kritike zbog odabira nedoraslih protivnika.

Velika želja, ne samo UFC-ovih čelnika, već i MMA fanova je ta da ponajboljeg teškaša u povijesti ovog sporta vide u najjačoj promociji, odnosno UFC-u. Ako je vjerovati riječima ruskog velikana, ta želja bi se uskoro mogla i ostvariti, piše Fight Site.

- I dalje pregovaramo s UFC-om, nismo ih prekrižili. Vjerojatnost da ću se boriti tamo je prilično velika - rekao je Posljednji Car za Sovsport i uzbudio brojne obožavatelje.

Podsjetimo, Fjodor je ranije izjavio kako je zainteresiran za revanš s UFC-ovim aktualnim prvakom Fabricijom Werdumom. S druge strane, njegov sunarodnjak Aleksej Olejnik je nedavno otkrio kako je Posljednji Car odbio UFC-ovu ponudu koja je bila unosnija od one Rizinove. Bilo kako bilo, ispred Fjodora je susret s Maldonadom kojem ćemo svjedočiti 17. lipnja na eventu u Sankt Peterburgu, zaključuje Fight Site.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • darije2 24.04.2016.

    borio se on u octagonu u Strikeforceu i postao prvak,borio se sa vecim i fizicki jacim i mladjim momcima. To je covjek koji ne zna ni zasto drugo nego za ovaj sport.Nije ostao bez novaca nego ne zna sta bi sa sobom,nije navikao na zivot u mirovini i jedan je od Mirkovih boljih prijatelja..Covjeku za sve sto je postigao treba se naklonuti i pokazati ogroman respekt. Sve drugo sta god ko kaze za njega je obicno laprdanje i bezvezno naklapanje..

  • Furko 22.04.2016.

    kaj got svi mislili o njemu ali frajer je legenda i kralj ovog sporta

  • mr bizon 21.04.2016.

    treba se naviknuti na oktagon. dosta boraca u intervjuima je reklo da im je bilo malo teže/čudnije boriti se u oktagonu nego u ringu

Komentiraj...
Vidi sve komentare