To je to što me zanima!

Fjodor šokirao: Vraćam se u ring, vrijeme je za nove borbe

Okupio sam ekipu trenera i boraca oko sebe. Pregovaramo s organizacijama. Kada sve dogovorimo znat ćete datum i ime protivnika, najavio je povratak ringu Fjodor
Vidi originalni članak

Uspio sam zaliječiti stare ozljede. Posljednje tri godine sam održavao fizičku formu, no ovaj nivo spreme ipak nije dovoljan za odlazak u bitku. Stoga sam prije nekog vremena krenuo s intenzivnim treninzima, rekao je Fjodor Jemjeljanenko.

Legenda mješovite borbe šokirao je borilačku elitu i najavio povratak u ring.

- Osjećam da je vrijeme za povratak - iznenadio je Fjodor te dodao:

- Za svakog je sportaša važno da se bavi onime što voli, da pruži sve od sebe na treningu, natječe se i brani čast svoje domovine - prenosi Fjodorove riječi Profightstore.

Veliko je to iznenađenje s obzirom da MMA velikan već tri godine odbacuje bilo kakva nagađanja o povratku u kavez. No 38-godišnjak je, čini se, odlučio svijetu pokazati da u njemu još ima dinamita.

- Okupio sam odlučnu ekipu raznovrsnih trenera i boraca koji će mi pomoći u ovom procesu. Još imamo puno posla, a i pregovaramo s organizacijama. Kada sve dogovorimo znat ćete datum nastupa i ime protivnika - zaključio je Fjodor.

Kao što je i sam priznao još se ne zna organizacija po čijim će se okriljem boriti, no zainteresiranih sigurno ne manjka.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • trolam sve sto stignem 15.07.2015.

    po meni se ne bi trebo vratit. u ufc u teskoj kategoriji nitko nemoze obranit dva puta titulu sto sve govori kakav je fedor borac bio koji je deset godina ju drzo. u strike forcu je gubio od boraca koji su dokazano bli na trtu, al ocito fedor je svatio da nema nista od titule legenda pa se vratio parama

  • davidhaye 15.07.2015.

    Fedor se je pokazao kada je bio najjači,protiv Silve itd pa protiv Verduma šta če on više.....il kako je Edo majka kaze Dujmiču i ekipi kada se isprazni kasa napravit čemo 4 asa tako i on nemase pa idemo na najgori čin.

  • mmatek92 15.07.2015.

    samo što Fedor nikad ne će doći u UFC.. borit će se po onim nekim seoskim organizacijama, tu će par dečkića namlatit i eto povratka... Nek dođe u UFC, nek ga Werdum ispresavija

Komentiraj...
Vidi sve komentare