To je to što me zanima!

Flavio Briatore ponudio Alonsu 90,000.000 dolara

Talijanski šef Renaulta želi se zaštiti dvogodišnjim ugovorom, dok se španjolski šampion Formule 1 želi obvezati samo na godinu dana
Vidi originalni članak

Za dvije godine ugovora u Renaultu šef momčadi Flavio Briatore svom miljeniku Fernandu Alonsu nudi 90 milijuna dolara. Uvjet je dvogodišnji ugovor.
Talijanski šef Renaulta želi se zaštiti dvogodišnjim ugovorom, dok se španjolski šampion Formule 1 iz 2005. i 2006. godine želi obvezati na samo godinu dana. Španjolski dnevnik As u današnjem (utorak) broju iznio je informaciju da je Briatore Španjolcu za to obećao platiti 90,000.000$. Novac bi Briatore namaknuo od bogatih španjolskih sponzora, koji Alonsa nastoje pratiti kamo god išao. Briatore je tako praktički dogovorio suradnju s Movistarom (mobilni operater) i BBVA-om (španjolski bankarski koncern), dok osiguravateljska kuća Mutua Madrileña zbog Alonsa želi izići iz ugovora s McLaren Mercedesom i priključiti se novom timu španjolskog junaka. Briatore je čovjeku koji je s trona skinuo Michaela Schumachera okvirno dao rok za odluku do danas (utorak) u ponoć, no to ne znači da ne bi mogao još malo pričekati. Odluči li se Alonso za neku drugi momčad, primjerice Toyotu, španjolski će ga sponzori opet pratiti, nagovještava As.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • entoni 14.01.2008.

    A svojoj kčeri ništa ?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare