To je to što me zanima!

Floyd Mayweather izbacio cifru za koju bi se borio u 46. godini

Zarađujem 300 milijuna eura mjesečno, a kad ću se htjeti vratiti boksu, vratit ću se, poručio je umirovljeni američki boksač Floyd Mayweather Jr. koji pet godina boksa u ekshibicijskim mečevima
Vidi originalni članak

Posljednji je put u profesionalnom okršaju Floyd Mayweather Jr. (45, 50-0) bio protiv Conora McGregora (34, 0-1), a bilo je to prije pet godina. Od tada je još nekoliko puta bio u ekshibicijskim mečevima i pobjeđivao, a po tko zna koji put američki boksač ponovno koketira s povratkom među profesionalce.

INVESTIRA U SVE Mayweather: Besplatan seks? Ne. Ili plaćaju meni ili plaćam ja

- Dajte mi 200 milijuna eura za 51. pobjedu i nema problema. Još uvijek se o meni najviše priča u svijetu boksa, a više se uopće ne borim- poruka je 'Money' za Fight Hype.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čeka ga još jedan ekshibicijski meč protiv japanske MMA zvijezde Mikurua Asakura (29, 16-3). Bit će to njegov drugi dobro plaćeni posjet Japanu nakon što je 2018. pobijedio Tenshina Nasukawu (23, 44-0), a prošle godine u lipnju dobio je 62 milijuna eura za meč protiv YouTubera Logana Paula (27, 0-1).

Navodno je dobio dva milijuna eura samo zato što se pojavio na konferenciji za novinare za nadolazeći meč protiv Asakure, a nije upitno da će 'Money' još jednom dobro zaraditi. Mnogi bi se voljeli naći u ringu s američkim boksačem pa su se tako ponudili i dugogodišnji rival Manny Pacquiao (43, 62-8-2), spominjao se i Conor, ali zna se da za Mayweathera govori - novac.

- Zarađujem 300 milijuna eura mjesečno, a kad ću se htjeti vratiti boksu, vratit ću se - zaključio je američki boksač.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Sport10 14.07.2022.

    ma ko ce platiti za usporenu snimku od boksa

  • japanokinezjapano 14.07.2022.

    Ja mislim da on nema dolara u đepu ako se “NETKO” namerači da ga uništi. Ne kaže se uzalud, danas jesi, a sutra si niko i ništa.

  • sircus 13.07.2022.

    300 milja mjesecno je previse...i godisnje,zasto bi se onda borio za 200

Komentiraj...
Vidi sve komentare