To je to što me zanima!

FOTO Jakirović objavio sliku s Modrićem i rasplamsao maštu navijačima zagrebačkog kluba

Slika je rasplamsala maštu navijačima Dinama koji u posljednje vrijeme pokreću kampanju "imalo bi smisla" u kojoj pokušavaju Luku Modrića vratiti u Dinamo
Vidi originalni članak

Luka Modrić u nedjelju je zabio prekrasan gol Sevilli za pobjedu, a već u ponedjeljak došao u Zagreb. U posljednje vrijeme priča se o Modrićevom povratku u Dinamo, Luka se čak i čuo s Mirkom Barišićem s kojim je razgovarao o povratku u Dinamo. Modrić nažalost svih navijača Dinama nije došao u Zagreb kako bi potpisao ugovor s Dinamom, bar ne još, nego je imao službeno fotografiranje za HNS.

OGLASIO SE SAVEZ HNS: Prijavit ćemo one koji su pustili snimke iz VAR sobe!

Fotografiranje je bilo na Maksimiru, a Modrić je tamo susreo i trenera Dinama Sergeja Jakirovića. Strateg zagrebačke momčadi iskoristio je trenutak i slikao se s Lukom Modrićem, a sliku je objavio na Instagramu. Modrić je bio u dresu reprezentacije, dok je Jakirović imao Dinamovu službenu opremu.

BITKA ZA NASLOV Ovako izgleda tablica HNL-a od Jakirovićeva dolaska u Dinamo

Slika je rasplamsala maštu navijačima Dinama koji u posljednje vrijeme pokreću kampanju "imalo bi smisla" u kojoj pokušavaju Luku Modrića vratiti u Dinamo. Modrić je Bad Blue Boysima obećao povratak jednog dana, a sada je pravo vrijeme za to. U Realu nema preveliku minutažu, a opcije za nastavak karijere su mu povratak u Dinamu ili odlazak u neku bliskoistočnu zemlju po finu zaradu za kraj karijere.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • VK IVAN 28.02.2024.

    Luka će doći u Dinamo NIKAD MOŽDA NI ONDA....🤣🤣🤫

  • danije toma anti prva lady gaga grane kod zareba 28.02.2024.

    luka malen si i n i k a k a v kaj je je

  • danije toma anti prva lady gaga grane kod zareba 28.02.2024.

    dvije prevare kaj je je

Komentiraj...
Vidi sve komentare