To je to što me zanima!

FOTO Mierez, daš dres? Može i hlačice! Ramon ostao u gaćama

Svi su se htjeli fotografirati, uzeti nešto za uspomenu, a oni najmlađi i najsretniji dobili su Mierezov dres i šorc. Argentinac je dijelio autograme, potpisivao majice i sve što mu je došlo pod ruku
Vidi originalni članak

Promašio je penal u 97. minuti za pobjedu u oproštaju od Gradskog vrta, no malo koji navijač Osijeka će mu zamjeriti. Jer 'bijelo-plavi' su osigurali treće mjesto u HNL-u remijem u derbiju protiv Rijeke 1-1 i obranili treću poziciju od lani, a Ramon Mierez (26) je u teškim trenucima tijekom sezone bio jedna od rijetkih svijetlih točaka u momčadi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uoči derbija dobio je nagradu za najboljeg igrača Osijeka ove sezone koju je završio s učinkom od 12 golova.

Vukao je kada drugima nije išlo, borio se i grizao, podsjetio na formu iz najboljih dana i ponovno vratio osmijehe na lica osječkih dječaka i djevojčica.

Argentinski napadač je igrama i zalaganjem ponovno postao heroj navijača kluba s Drave. Njih više od 11 i pol tisuća stiglo je u Gradski vrt na oproštaj, što je i rekord kultnog stadiona ove sezone, a jednom kada je sudac Patrik Kolarić označio kraj derbija uslijedilo je slavlje.

OPROŠTAJ OD GRADSKOG VRTA FOTO Tisuće navijača uletjelo na travnjak, skinuli igrače i rezali mrežu te kući ponijeli sjedalice!

Tisuće navijača preplavilo je travnjak, skidale su se sjedalice i izrezivali komadi travnjaka i mreža s golova. "Daj što daš", bilo je geslo većine pa je i Ramon Mierez završio - samo u donjem rublju!

Svi su se htjeli fotografirati, uzeti nešto za uspomenu, a oni najmlađi i najsretniji dobili su Mierezov dres i šorc. Argentinac je dijelio autograme, potpisivao majice i sve što mu je došlo pod ruku.

Na koncu je ostao skoro kao od majke rođen. No, ono što uistinu i jedino ostaje su vječni i iskreni osmjesi zabilježeni u trenutku velikog ponosa i slavlja.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • baka3440 28.05.2023.

    Taj "grudnjak" košta 3000 eura. Mjeri pretrčane kilometre, brzinu i otkucaje srca.

  • RIQUELME 28.05.2023.

    Ramon Mierez je igracina može promašiti sto penala, ali je borac taj može igrati bilo koju poziciju na terenu i kao stoper bi bio odličan da zatreba .

  • CWinston 28.05.2023.

    Bas mu grudnjak lijepo stoji

Komentiraj...
Vidi sve komentare