To je to što me zanima!

FOTO Messi u društvu supruge uživa na luksuznoj jahti: Ukrala pozornost znatiželjnih pogleda

Fabregas i Messi godinama su igrali zajedno u Barceloni, a kada nisu na travnjaku godišnji odmor rado provode zajedno. Najveću pažnju plijenila je Messijeva partnerica Antonella
Vidi originalni članak

Argentinski nogometaš Lionel Messi (34) zajedno sa suprugom Antonellom Roccuzzo (34) uživa na luksuznoj jahti usidrenoj na Ibizi. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na španjolskom otoku, jednom od najpoznatijih i najpopularnijih u Balearskom otočju, igrač PSG zabavlja se s Cescom Fabregasom i njegovom suprugom Daniellom Semaan. 

Messi i Fabregas godinama su zajedno igrali u Barceloni te se druže i privatno. Ovo im nije prvi put da zajedno provode godišnji odmor, a upravo je španjolska Ibiza i prethodnih godina bila njihov odabir. 

Idealan otok za nezaboravne provode i jednodnevno pristajanje s luksuznom jahtom na kojoj odmaraju sa svojim boljim polovicama. 

Zahvaljujući isklesanom tijelu, najveću pažnju plijenila je Messijeva partnerica Antonella koja je nosila tirkizni kupaći kostim koji je istaknuo njezin ravan trbuh. Par je zajedno još od djetinjstva, a vezu skrivaju od očiju javnosti. Upoznali su se preko Antonellina rođaka Lucasa koji je bio Leov najbolji prijatelj iz mladih dana.  

Jahta Shalimar II izgrađena je 2018., ima osam kreveta, a najam stoji 70.000 eura tjedno ili nešto više od pola milijuna kuna. Pa tko voli, nek izvoli...

Idi na 24sata

Komentari 11

  • dalmatinac46 21.06.2022.

    di je dosa u lokvu jarun hahaha

  • Palmanova 21.06.2022.

    najveci ikad.onaj mural ispod govori sve.Penaldo nitko nikad nece napraiti mural.on sam sebi mora otvarati muzeje i kipove

  • Kimbo1 21.06.2022.

    Zena mu je bas zgodna!

Komentiraj...
Vidi sve komentare