To je to što me zanima!

FOTO Torcida zapalila sjedalice, gorjelo na tri mjesta odjednom

I jedni i drugi su u potpunom krivu i takvo nedolično ponašanje ne bi se uopće smjelo događati. Uništavanje imovine nije nešto čime bi se ijedan navijač trebao hvaliti ili ponositi
Vidi originalni članak

Prvi ovosezonski derbi Dinama i Hajduka (1-0) na svu sreću nisu obilježili veći incidenti. Ivan Leko dobio je crveni karton zbog nečega što je u žaru utakmice Superkupa rekao sucu Dariju Belu, Dominik Livaković se malo pokoškao s Emirom Sahitijem i Yassineom Benrahuom, no sve su to čari žustrog derbija. U sportskom duhu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nije bilo niti sukoba Bad Blue Boysa i Torcide, cijeli dan sve je prolazilo bez ikakvih incidenata. To je hrvatski nogomet kakav želimo gledati. Sportsko rivalstvo i navijačko nadmetanje, u granicama normale... No, kao da je manjak incidenata "izazvao vraga" u gostujućim navijačima jer su nakon utakmice pokazali svoju drugu stranu koju nitko ne želi gledati.

Pripadnika Torcide bilo je oko 3000 na Maksimiru. Standardno su okupirali južnu tribinu i zdušno navijali za svoje. A onda su se pri dodjeli trofeja užarile prve sjedalice.

Zatim i druge, pa i treće. U jednom trenutku južna tribina gorjela je na tri mjesta.

Istu stvar rade i Bad Blue Boysi na Poljudu. Razlike nema, a ni opravdanja. I jedni i drugi su u potpunom krivu i takvo nedolično ponašanje ne bi se uopće smjelo događati. Uništavanje imovine nije nešto čime bi se ijedan navijač trebao hvaliti ili ponositi.

To je primjer primitivizma kojem mora doći kraj i (ne)kultura koja se mora promijeniti.

Idi na 24sata

Komentari 171

  • korzika 16.07.2023.

    Kazniti Hajduk i udrugu torcida novćanom kaznom od 500.000,00 € pa nek sami nađu budalu koja je palila stolice.

  • SimonJosip 16.07.2023.

    TO ;JE NJIHOVA KULTURA TREBA DINAMO POSLAT RAČUN

  • zera 16.07.2023.

    Vidili od Bbb na Poljudu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare