To je to što me zanima!

Fowler stigao u Australiju, dočeli ga s oduševljenjem

Bivši engleski reprezentativac doputovao je u Australiju, kako bi se što prije adaptirao na sredinu u kojoj će nastaviti bogatu karijeru
Vidi originalni članak

Bivša zvijezda Liverpoola, 33-godišnji Robbie Fowler, potpisao je nedavno dvogodišnji ugovor s novim australskim prvoligašem North Queensland Furyjem. Radi se o jednom od dva nova kluba (uz osam dosadašnjih) koji će se priključiti proširenoj australskoj A-ligi od sezone 2009/10.
Nakon što je u subotu sletio u Townsville, Fowler je podcrtao kako ne može dočekati prve treninge s novom momčadi uoči početka sezone u Australiji. Iako će službeni treninzi kluba početi tek u svibnju, Fowler će odmah započeti s radom uz pomoć trenerskog osblja iz Furyja.
- Stigao sam ovako rano kako bih bio siguran da ću novu sezonu dočekati potpuno spreman.
Fowlera su dočekali mnogobrojni navijači željni zajedničkog fotografiranja i autograma engleskog napadača.
- Očekivao sam da ću se zbližiti s navijačima, ali doček je bio fantastičan - komentirao je Fowler, koji je u prosincu prošle godine raskinuo ugovor s Blackburnom, poslejdnjim klubom u kojem je igrao.
Engleski je napadač, osim za Blackburn, u karijeri igrao za Leeds, Manchester City, Cardiff, te u dva navrata za Liverpool u kojem je ostavio najdublji trag. U dresu “redsa” zabio je čak 183 gola u 369 odigranih utakmica, dok je za englesku reprezentaciju mrežu tresao sedam puta u 26 utakmica.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare