To je to što me zanima!

Francescu Tottiju operirali posve zdravo koljeno!

Liječnik Pierpaolo Mariani otvorio je koljeno Francesca Tottija, vidio da je potpuno zdravo i svejedno ga operirao
Vidi originalni članak

Vjerujte mi, ja stvarno ne znam zašto je Francesco Totti došao k meni. Otvorili smo mu koljeno i ono je potpuno zdravo, čudio se Pierpaolo Mariani, ali kad ga ja već “izrezao”, što ga ne bi i nepotrebno operirao. Zvuči vrlo glupo, ali baš je to Mariani rekao za Gazzettu delo Sport.
Uslijedio je završni čin Tottijeve tragikomedije.
- Sad mu slijedi oporavak - rekao je jedan od najcjenjenijih talijanskih ortopeda i sad vjerojatno nitko osim njega ne razumije što se tu događa, što Tottija još čeka i kad će ponovno na teren.
Razumljivo je da izvana nije bilo moguće vidjeti o kakvoj je ozljedi riječ, a na to da nešto nije u redu upozoravala je jaka bol koju je Romin kapetan osjetio. No kad je već Mariani otvorio koljeno i, kako je rekao, ustanovio da je ono zdravo, što li je operirao?!
I na kraju, od čega se “zdravi” Totti onda mora oporavljati? Sve je ovo vjerojatno samo njemu poznato, a čemu se u Romi mogu nadati, ni oni ne znaju.

KAPETAN JE SLOMLJEN I REALAN
Osjećam se slomljeno i vrlo zabrinuto. Što mislim o rezultatu? Ne znam što bih rekao. Sad me puno više zabrinjava ozljeda nego rezultat, rekao je Francesco Totti uoči operacije, ali nakon što se ispostavilo da nije sve toliko strašno, osvrnuo se na izglede svoje momčadi za osvajanje naslova prvaka Italije:
- U životu treba biti realan. Mislim da smo izgubili sve šanse za titulu. Borili smo se do kraja, ali nismo uspjeli.

KRANJČAR VELIKI TOTTIJEV FAN
Sa 17 godina Niko je postao najmlađi kapetan u Dinamovoj povijesti. Tad je otkrio da mu je uzor Francesco Totti. Zapravo da bi volio, iako je znao da je to u hrvatskim uvjetima nemoguće, cijelu karijeru provesti u voljenom Dinamu, kao što ju je Totti proveo u Romi. Ubrzo se gazda Mamić pobrinuo za to da Kranjčaru zagorča život u “plavom” i natjera ga da ode iz Dinama.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare