To je to što me zanima!

Franck Ribery ipak bolji od Ronalda, razbio je autobus

Bayernov nogometaš Franck Ribery u stopu prati Cristiana Ronalda. Ovaj put čak je i bolji od Portugalca. Francuz je uspio razbiti autobus
Vidi originalni članak

Malo prije polaska na trening u Dubaiju Franck Ribery sjeo je za volan klupskog autobusa punog suigrača. Napavio je krug oko hotela i zabio ga u prometne znakove. Mala šala kojom je htio zabaviti suigrače na bliskoistočnoj turneji svog Bayerna umalo je završila kobno. Jedan od najtraženijih igrača na svijetu za upravljačem autobusa popeo se na rubni kamen koji ga je odbacio u dva prometna znaka.
- Poželio se našaliti na poseban način. Vožnja autobusa bila je samo zabava. Na sreću, nitko nije ozlijeđen, a on se čak malo i uplašio - rekao je trener Jürgen Klinsmann.
Tako tolerantni nisu bili vlasnici hotela i domaćini Bayernovih zvijezda. Svi odreda stajali su u čudu i gledali što to Francuz izvodi. Čuđenje je bilo još veće čim su saznali da Ribery nema vozačku dozvolu za autobus. Tim Borwski priznao je kako je sve to bio splet nesretnih okolnosti, no također i kako je šala bila pomalo šokantna za sve. Bar u nećemu Franck Ribery prestigao je Cristiana Ronalda koji je u četvrtak razbio Ferrarija. Autobus je ipak veća "zvijerka"!

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Toni9Bayern 09.01.2009.

    najjači je... legenda

  • Knight Cross 09.01.2009.

    haha lolol koje su to \'\'budale\'\' u Munchenu lool, kralj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare