To je to što me zanima!

Franck Ribery proglašen je za najboljeg igrača Bundeslige

Nogometaš Bayerna je ove godine odigrao 28 utakmica u Bundesligi, a pritom je zabio 12 golova te imao 17 asistencija. Bilo mu je to dovoljno da dobije nagradu
Vidi originalni članak

Franck Ribery proglašen je najboljim igračem Bundeslige za 2013. godinu. Odlučilo je tako 36 kapetana momčadi prve i druge Bundeslige.

Nogometaš Bayerna je ove godine odigrao 28 utakmica u Bundesligi, a pritom je zabio 12 golova te imao 17 asistencija. Bilo mu je to dovoljno da dobije nagradu ispred napadača dortmundske Borussije Roberta Lewandowskog.

Ribery je ove sezone s Bayernom osvojio Bundesligu, DFB-Pokal, Ligu prvaka te europski Superkup. U subotu ima priliku tome pridodati i naslov svjetskog klupskog prvaka.

Robben ne bi Zlatnu loptu dao suigraču: Glasao bih za Ronalda

Iako je njegov suigrač jedan od trojice nominiranih za Zlatnu loptu, nogometaš Bayerna svoj glas ipak bi dao nekom drugom.

- Od svih nominiranih, najbolji je bio Cristiano Ronaldo. Da se mene pita, njemu bih dao svoj glas jer je uistinu imao vrhunsku godinu - rekao je Nizozemac.

Robben je bio na širem popisu kandidata, ali nije ušao u samo finale izbora.

Iako sam bio nominiran, nisam uopće razmišljao o toj nagradi. U užem izboru uvijek su dva mjesta rezervirana za Messija i Ronalda, a ovoga puta treći je sasvim zasluženo Franck Ribery, zaključio je Arjen Robben.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Shaggy_1 20.12.2013.

    Robben je napadacki puno bolji od Ribery-ja ali u obrani nije nesto pa svi smatraju Riberyja boljim. alLlA sad da je bas najbolji....

  • SWEET CHILD 19.12.2013.

    Sasvim zasluženo!

  • Ica Prikolica 19.12.2013.

    Da budeš najbolji moraš puno više pokazati od drugih, a Riberi to nije pokazo

Komentiraj...
Vidi sve komentare