To je to što me zanima!

Francuska ikona razočarana je Messijem: Potvrdio je ono što godinama mislim zašto je došao

Rado bi se on vratio u Barcelonu, ali oni ga ne mogu platiti pa pokušava još više ogrepsti Katarce, rekao je Jerome Rothen o odlasku Lionela Messija bez dopuštenja kluba
Vidi originalni članak

To što je Messi otišao bez dopuštenja kluba, strašno je to čuti. Dosta je bilo! Ne dovodim u pitanje njegovu fantastičnu karijeru ili talent, ali dolazak u PSG bio mu je totalni fijasko, rekao je bivši igrač PSG-a i svojevremeno francuski reprezentativac Jerome Rothen (45) o odlasku argentinskog nogometaša u Saudijsku Arabiju.

OTIŠAO BEZ DOZVOLE PSG izbacio Messija iz momčadi!

S Messijeve je strane stizala priča da su igrači imali slobodan dan te ga je on tako odlučio iskoristiti kako bi ispunio ambasadorske obveze u spomenutoj zemlji. Posebno je to 'bocnulo' Rothena koji se razočarao u Argentinca.

- Još me više muči što sam dobio potvrdu onoga što mislim već godinama zašto je Messi došao u PSG. Došao je samo radi novca, a PSG je jedini klub koji mu je mogao dati što je htio. Jedini!

Iako s Parižanima ima ugovor do ljeta 2023. godine, nakon ovakvog raspleta situacije i dvotjedne suspenzije koja bi se mogla i odužiti, neki mediji čak i spominju da smo ga posljednji put gledali u dresu PSG-a, već se prije govorilo o povratku u Barcelonu, ali i odlasku u MLS ili pak na Bliski istok.

- Rado bi se on vratio u Barcelonu, ali oni ga ne mogu platiti pa pokušava još više ogrepsti Katarce - objasnio je Rothen pa zaključio:

- Ali sad, ciao! Zbogom!

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Puno volim Hrvatsku 03.05.2023.

    Lessi se vraća kući.

  • mentalist1 03.05.2023.

    Pa nije nitko dosao u psg jer navija za njega od ranog djetinjstva. To je psg,nije real,barcelona,liverpool ili milan

  • gnojna družina 03.05.2023.

    Blago njemu ako je sekunde dvojio zasto je messi dosao u psg...

Komentiraj...
Vidi sve komentare