To je to što me zanima!

Francuska, Italija i Turska kandidati za EURO 2016.

Europska nogometna federacija (UEFA) objavila je na svojoj službenoj stranici da su Francuska, Italija i Turska jedini kandidati za Euro 2016. god.
Vidi originalni članak

Europska nogometna federacija (UEFA) objavila je na svojoj službenoj web stranici da će delegacije Francuske, Italije i Turske 15. veljače podnijeti službene kandidature za organizaciju Europskog prvenstva 2016. godine. Tri spomenute zemlje ostale su jedini kandidati. Izvršni odbor UEFA-e odluku o domaćinu Europskog prvenstva 2016. godine donijet će 28. svibnja u Ženevi. Francuska (1960., 1984.) i Italija (1968., 1980.) dosad su već dva puta organizirale Europsko prvenstvo, dok Turska zasad još nije imala tu priliku.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • zekica 09.02.2010.

    ma tko te pita dans koliko puta je tko vec bio organizator...kandidirat ce se ona drzava koja ce dat UEFI najvise para pa makar prije toga i 4 puta vec bila domacin...pogledajte Poljska-Ukrajina....trebam li tu spomenuti gosp. Surkisa i njegov novcanik?....vidjet cete kako ce to biti salabajzasto organizirano, ali koga briga...lova je sjela na ziro racun i eto vam glasici gosp Platinija i kompanije...iste gospode koji su nama i Talijanima obecavala brda i doline i sta se desilo???...tresla se brda rodio se mis...Ukrajini Euro a vama Hrvati nist tako nekako a onaj bijednik Markovic je stvarno bio uvjeren da ce ako prepusti svoje mjesto drugom za uzvrat doboti koji glasic da dobijemo Euro..aha..mos si mislit..kolko para tolko muzike a vidlo se na kraju tko je imao najvise para.po meni Turska nece dobiti Euro..najvjerojatnije ce Italija jer Francuska je bila organizator SP-a prije 12 godina a Italija prije 20 i njima je hitnije sve nanovo izgraditi kako treba..vidjet cete da ne grijesim

  • lautas 09.02.2010.

    sva sreca da mi nismo dobili euro 2012! ne znamo organizirat ni rukometno kako treba a kamoli nogomet...

  • JAX 08.02.2010.

    nije ni izrael...nadao sam se ruskoj kandidaturi ali jos stignu

Komentiraj...
Vidi sve komentare