To je to što me zanima!

Nemilosrdna 'furija' je u finalu! Zabio i Olmo, čeka ih Njemačka

Moćna 'furija' pokazala je svoju dominaciju! Nakon početnog zaostatka u potpunosti su izdominirali i s 4-1 (2-1) sigurno ušli u finale. Dani Olmo zabio je gol, a za naslov europskog prvaka borit će se s Njemačkom
Vidi originalni članak

Mladi Španjolci se ne šale! Pokazali su još jednom predstavnici 'furije' svoju moć i s 4-1 (2-1) protiv Francuske ušli u finale Europskog prvenstva. Nemoćno su izgledali 'tricolori' koji se nisu mogli mjeriti s boljim protivnikom, a gol je zabio i Dinamov Dani Olmo.

No, početak nije izgledao tako. Poveli su Francuzi nakon penala u 16 minuti koji je zabio Mateta. do tog su se trenutka grčevito branili, ali sijevnuli su tada na polovicu Španjolske i poveli. No, 'furija' je tad krenula još jače i u 28. minuti izjednačila nakon spretne reakcije Roce nakon kornera.

Nastavili su napadati Fuenteovi izabranici, ali izgledalo je da će se na odmor ići s izjednačenim rezultatom. No u posljednjoj minuti sučeve nadoknade zablistao je Oyarzabal te izborio i zabio penal za potpuni preokret. na poluvrijeme se otišlo s 2-1 za Španjolsku, a imao je što reći svojim igračima trener Ripoli.

U nastavak su opet furiozno krenuli Španjolcima, a u 47. minuti zabio je Dani Olmo nakon krasne akcije na asistenciju Ruiza. devetnaest minuta kasnije nokautirani su Francuzi lijepim golom Mayorala. Svjesni su bili 'tricolori' da su tri gola prevelik zalogaj i do kraja utakmice nije bilo promjene rezultata.

Španjolci su tako zasluženo ušli u finale Europskog prvenstva gdje će igrati protiv Njemačke koja je u prvom polufinalu bila bolja od Rumunjske (4-2). Polufinalisti natjecanja plasirali su se na Olimpijske igre.

Finale je na rasporedu u nedjelju, 30. lipnja, s početkom u 20 sati i 45 minuta.

Idi na 24sata

Komentari 149

  • 28.06.2019.

    Gdje igra Dani Olmo??? Odaklen je njega doveo Maminho,da nije imao bolji nos od veliie blaugrane???????? Takvog covjeka strpat u zatvor a ministri lop.... zesce...ali nista cudno kakav je narod u ovoj drzavi!! Sada bi politicari i nark htjeli prodat ovo sto valja u dinamu opljackat ga novac podjelit jer jednostavno su sve opljackali pa nemaju vise gdje,nece krast iz Ajduka hahahhahhaha

  • papilon100 28.06.2019.

    Degutantno je glatte kako svi u svim sportovima sude za Francuze

  • Orahova1 28.06.2019.

    Hvala vam Španjolci što ste tražili te fifine i uefine fufice i koliko toliko pravdu ispravili,koliko čistih jedanaesteraca se nije sudilo protiv uefinog tima ocu reći fucica.???

Komentiraj...
Vidi sve komentare