To je to što me zanima!

Francuske prepirke: Navijači su izviždali svoju špicu nakon gola

Znam da će zviždati Gignacu i meni jer igramo na Benzeminoj poziciji. Možemo se pretvarati da to nije tako, ali je - rezimirao je Arsenalov Olivier Giroud
Vidi originalni članak

Francuzi su jučer na stadionu Nantesa dočekali Kamerunce u pripremnoj utakmici za Euro i pobijedili rezultatom 3-2 u posljednjim minutama utakmice.

U sadržanoj utakmici pred 38 tisuća gledatelja, palo je pet golova. Oduševili su Paul Pogba, Dimitri Payet i Olivier Giroud atraktivnim potezima.

No, da ne protekne sve u ugodnoj atmosferi, pobrinuli su se domaći navijači koji su zviždali strijelcu drugog gola, Olivieru Giroudu.

Prema mišljenju tamošnje javnosti, zviždalo mu se zbog toga što u dresu Francuske nema Karima Benzeme. Odlukom izbornika Didiera Deschampsa neće ga biti na čitavom turniru.

Poslije utakmice, Giroud je ponudio svoje viđenje situacije.

- Zabili smo tri gola, stvorili puno šansi i mogli zabiti puno više. Zadovoljni smo pobjedom i nastavljamo svoj pobjednički niz. Imamo puno samopouzdanja, iako nije sve savršeno. Moramo popraviti neke sitne pogreške u svojoj igri - započeo je napadač Arsenala i nastavio:

- Pogba me fantastično pronašao, a ja sam dobro udario po lopti. Sretan sam tim golom, a mogao sam odmah zabiti i drugi, malo me iznenadila lopta i golman je dobro reagirao.

Niti lijep gol nije pomogao u smirivanju navijača koji su to nastavili raditi čitavu utakmicu. Na kraju, direktno upitan o toj specifičnoj situaciji, Giroud je rekao:

- Znam da će zviždati Gignacu i meni jer igramo na Benzeminoj poziciji. Možemo se pretvarati da to nije tako, ali je - rezimirao je stasiti ofenzivac.

Podsjetimo se za kraj i fantastičnog slobodnjaka Dimitrija Payeta koji je 'tricolorima' donio pobjedu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • donandres 01.06.2016.

    nevezano za temu člnka ali ja ovog Girouda nikako ne mogu svariti, toliko sam njegovih promašaja i katastrofalnih reakcija vidio da sam pomislio da igra lord Bendtner a ne on. Ne znam, možda se meni čini ali tip je prevara. Trud i zalaganje mu ne osporavam, ali napadačev posao je realizacija a njegova mi je nekako baš mizerna

  • Xyster 31.05.2016.

    Giroud uvijek daje sve od sebe za Francusku i sigurno bi bio na popisu bez obzira na Benzemu. A ovo dokazuje da nije u nebesima i zna gdje mu je mjesto. Vjerujem da će mu se ovakav pristup vratit na euro.

  • minaret PANJić 31.05.2016.

    Njemacka bez reusa,gundogan,spanjolska bez coste torresa i mate,francuska bez ben arfe i benzame,italika bez verattia i onog marchisia

Komentiraj...
Vidi sve komentare