To je to što me zanima!

Francuzi drhte od straha: Ma, zašto baš od Engleza?

Jedina gora stvar za navijače francuskih klubova Marseillea i Bordeauxa od ispadanja je ispadanje od Engleza. A sad su na dobrom putu za to...
Vidi originalni članak

Ugostili su Manchester i dobili po “tamburi”. Ugostili su Liverpool, opet “tambura”. Došla im je Aston Villa, uzeli su bod, a večeras protiv Chelseaja pobjeda im je važnija nego ikad. Bordeaux s Englezima nikad nije dobro prolazio, nikad nije ni jednog na svom terenu dobio, a ako se već moraju oprostiti od osmine finala, samo da se ne oproste večeras. Takav rasplet teško bi ih pogodio.
- Ma, možemo u zadnjem kolu izgubiti u Rimu, dobiti i pet komada, ali nadam se da nam Chelsea neće uzeti nadu u prolazak - riječi su jednog od navijača Bordeauxa, a mišljenje vjerojatno svih.
No koliko god bili u strahu, ni približno im nije kao Marseilleu, koji je u četiri kola stigao na rub ponora, a bit će pravo čudo ne završe li večeras u njemu. Jer ne samo da im je prolazak u osminu finala Lige prvaka stvar teorije nego za kakvu-takvu nadu trebaju pobjedu na Anfieldu. Na njihovu žalost, to je čista utopija. Liverpool ima problema, ali ne tolikih da bi ih ionako puno slabiji Marseille u krizi, koja je, čini se, svakim danom sve veća, uspio dobiti usred Engleske.
No, za razliku od Bordeauxa, njih povijest može ohrabriti. Prošle sezone Liverpool i Marseille bili su u istoj skupini i tad su Francuzi slavili na Anfieldu. Samo, takva čuda rijetko se događaju..

ČUDO NE PRESTAJE NI NAKON WERDERA
Iako su ulaskom u Ligu prvaka napravili čudo kojem se ni sami nisu nadali, u Anorthosisu vjeruju da na tome neće ostati. U večerašnjoj utakmici Ciprani će ugostiti Werder, jedno od najvećih razočaranja ovogodišnje Lige prvaka. Uspiju li dobiti, osmina finala bit će realnost.


REZULTATI SVIH UTAKMICA UŽIVO

Idi na 24sata

Komentari 3

  • struja14 26.11.2008.

    messi ozlijeđen,gledao sam ih neki dan,bez jega su prosječni..

  • Bole top 26.11.2008.

    mato slazem se,jedino mislim da ce barca dobit

  • mato_swe 26.11.2008.

    cluj - roma 2, liverpool - marseille 1, inter - panathinaikos 1, sporting - barcelona X, sahtjar - basel 1....

Komentiraj...
Vidi sve komentare