To je to što me zanima!

Francuzi nanijeli poraz mini 'vatrenima': Prolaz sve dalje

Hrvatska U-19 reprezentacija upisala je prvi poraz na Euru u Estoniji. Francuska je slavila 1-0 i umanjila šanse 'kockastih' za prolaz u polufinale. Neće ovisiti o sebi
Vidi originalni članak

Nakon sjajnog nastupa u 1. kolu Europsko prvenstva do 19 godina i remija s Engleskom, mlada U-19 hrvatska reprezentacija upisala je prvi poraz na natjecanju u Estoniji.

Francuska je svladala momčad Dinka Jelinčića 1-0 u 2. kolu i tako uoči posljednjeg kola umanjila šanse mini 'vatrenima' za prolazak u polufinale. Za to se pobrinuo strijelac jedinog gola Dimitri Foulquier u 79. minuti.

Tako su 'tricolori' zasjeli na čelo skupine B s maksimalnih šest bodova, a Engleska je u drugoj utakmici pobijedila Srbiju 2-1. 'Gordi Albion' ima četiri boda, a Hrvatska jedan.

Protiv Srbije 'kockastima' igra samo pobjeda, ali i ako to ostvare, neće ovisiti o sebi jer bi pobjeda ili remi Engleske značio bi hrvatski oproštaj s Eura. No i bod protiv susjeda Hrvatskoj bi donio plasman u najboljih šest reprezentacija, odnosno plasman na Svjetsko prvenstvo u Turskoj sljedeće godine.

Euro U19, skupina B, 2. kolo:

Hrvatska - Francuska 0-1 (Foulquier 79)

Engleska - Srbija 2-1 (Afobe 6, Redmond 63 / Ninković 70)

Redoslijed: 1. Francuska 6, 2. Engleska 4, 3. Hrvatska 1, 4. Srbija 0.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • daljinac 07.07.2012.

    nogometaši više sreće idući put , ali su zato vaši vršnjaci košarkaši u polufinalu svjetskog prvenstva.

  • Faaip de Oiad 06.07.2012.

    joj dajte molim vas nisu nam nista mogli ako oni nisu nama nista mogli onda koji k smo mi njima mogli prvi udarac na njihov gol tek u 2 poluvremenu, i jos onaj retard od golmana, takam mutavi gol je dobio i pletikosa od nizozemaca samo njegov je bio jos smijesniji jer je bio sa centra lob ovaj iskosa sa desne strane, smijurija

  • drmm 06.07.2012.

    Ovo ne mogu vjerovati...ćim izgubimo jednu utakmicu,već nam je upitan prolaz u skupini...i tako u svim selekcijama...!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare