To je to što me zanima!

Frank Lampard: Tri trofeja su malo prevelik pritisak

Ne sviđa mi se razgovor o tri naslova. To stavlja pritisak na nas, a meni se više sviđa kada idemo utakmicu po utakmicu, kaže veznjak Chelseaja
Vidi originalni članak

Veznjak londonskog Chelseaja i engleske nogometne reprezentacije priznaje da bi njegova momčad bila zadovoljno jednim trofejem na kraju sezone, iako je u igri za tri naslova. Prvenstvo, FA Kup i Liga prvaka frontovi su na kojima se Chelseajevi nogometaši još uvijek bore, a Lampard ne želi stavljati pritisak na leđa svoje momčadi govoreći o velikim stvarima na kraju sezone.
- Ne sviđa mi se razgovor o tri naslova. To stavlja pritisak na nas, a meni se više sviđa kada idemo utakmicu po utakmicu. To nam je i dalje namjera, u svakom susretu tražit ćemo pobjedu, pa ćemo vidjeti kamo će nas to odvesti. Tri naslova bit će teško osvojiti, osvojimo li uopće i jedan bilo bi to sjajno - tvrdi.
- Ono što moramo je nastaviti igrati na način na koji to sada radimo. Moramo nastaviti pokazivati zajedništvo i to do samoga kraja sezone. Ne smijemo si dozvoliti posrtaje, tako si rušimo samopouzdanje. Postoji mogućnost da se umiješamo u borbu za tri naslova i nećemo se toga olako odreći, ali pritisak na sebe nemamo namjere stavljati - zaključio je Lampard.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare