To je to što me zanima!

Frank Lampard: Ulaznicu bih platio jedino za Kaku

Veznjak Chelseaja i engleske nogometne reprezentacije Frank Lampard smatra Kaku najboljim igračem na svijetu u ovom trenutku
Vidi originalni članak

Debati o tome tko je najbolji nogometaš na svijetu obola je dao i veznjak Chelseaja i engleske nogometne reprezentacije, Frank Lampard (31)...
- Kad igraš za Chelsea, imaš priliku igrati s najboljima, ali i protiv najboljih. Ipak, Kaka je jedini igrač za kojega bih osobno platio ulaznicu i došao ga gledati na stadion. Neke od stvari koje sam vidio da čini na travnjaku jednostavno su me zaprepastile - rekao je Lampard eleboriravši o čemu se konkretno radi:
- Kaka ima jako puno toga: fantastičnu vještinu, tempo i viziju. Sjajno razigrava suigrače a ktome i često zabija golove. Vezni igrač može se osjećati sretnikom ako ima tri od tih pet atributa.
- Za mene, Kaka je najbolji igrač na svijetu i definitivno jedan od najboljih koji su ikad igrali nogomet. Divim mu se godinama. Gledam ga i često promišljam bih li sam mogao nešto od njega naučiti.
- Kad profesionalni igrač nogometa uživa gledajući drugog nogometaša onda možete biti sigurni da se radi o nekome posebnom - zaključio je Lampard.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • josko11 15.03.2009.

    zaboravio je 6-tu karakteristiku, vjera u Boga a to je ono najbitnije Kaki

Komentiraj...
Vidi sve komentare