To je to što me zanima!

Frank Rijkaard: Nemamo igru za gostovanja

Puno smo gubili loptu i igrači Getafea su nas nakon toga razarali u kontranapadima, rekao je Frank Rijkaard nakon poraza od Getafea
Vidi originalni članak

Trener Barcelone Frank Rijkaard izjavio je nakon utakmice kako je njegovoj momčadi u Madridu u porazu 2-0 od Getafea nedostajalo žustrine.
- Nismo stvarali opasne situacije pred golom suparnika. Statistički gledano, njihov je igrač Uche imao više udaraca prema našem golu nego cijela moja momčad premu golu Abbondanzierija - izjavio je Rijkaard dodavši:
- Puno smo gubili loptu i igrači Getafea su nas nakon toga razarali u kontranapadima. Na gostovanjima imamo problema kad nam se suparnici zgusnu i povuku. Očito nismo sposobni taj problem rješavati kao što to činimo na Nou Campu, očito nemamo igru za gostovanja.
- No problem je u mojoj ingerenciji i na meni je da ga riješim.
Trener Getafea Michael Laudrup, koji je na toj poziciji naslijedio danas Realova trenera Bernda Schustera, u svakom je smislu nadmudrio Barcelonina stratega Rijkaarda. Getafe je imao više prilika za gol (13-9 odnos udaraca prema vratima) iako je Laudrup prepustio Rijkaardu posjed lopte (63-37%). Nered je Getafe Barci stvarao talijanskim stilom igre, uglavnom iz kontri.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare