To je to što me zanima!

Franko je na odlasku: Standard ponudio Rijeci 4 milijuna eura...

TRAŽENA ROBA Franko Andrijašević najbolji je igrač Rijeke ove sezone, a nakon što su Riječani odbili Kineze, stigla je milijunska ponuda iz Belgije, točnije iz Standarda
Vidi originalni članak

Nakon Mateja Mitrovića Rijeka bi lako mogla ostati bez još jednog ključnog igrača. Standard iz Liegea Riječanima je poslao ponudu vrijednu četiri milijuna eura za Franka Andrijaševića.

Belgija je očito obećana zemlja za igrače iz HNL-a. Nakon što je Hajduk tamo prodao Tina Sušića i Lovru Kalinića, njima bi se trebao pridružiti još jedan bivši hajdukovac. Standard je spreman za ofenzivnog veznjaka platiti Rijeci četiri milijuna eura, čime bi Franko postao najviše plaćeni igrač u povijesti belgijskoga kluba.

Ove sezone u HNL-u je nastupio 13 puta, zabio devet golova i tome dodao još dvije asistencije.

Standard ove sezone igra jako loše. Nakon 21 kola drži tek 9. mjesto, a doigravanje za prvaka bježi mu četiri boda. Povijest belgijskoga kluba obilježili su hrvatski igrači, pa su tako u sezoni 2000/01. za tri najbolja igrača proglašeni - Vedran Runje, Ivica Mornar i Robert Prosinečki. Sad se čini da bi i Franko mogao njihovim stopama.
 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • mentalist1 27.01.2017.

    Rijeka radi jako los posao, ako sad rasproda igrace , a jos nista nisu napravili. Ovo im je bila jedinstvena sansa da osvoje hnl, razumio bi da dinamo prodaje sve na pola sezone, njima naslov ne znaci toliko, imaju ih i previse, ali rijeka bi trebala pricekati kraj sezone i jos se sad pojacati, a ne rasprodavati najbolje

  • HighFlyer 27.01.2017.

    Nece Franko nigdje. Eventualno prodaja uz ostanak igranja u Rijeci do ljeta!

  • alcapone123 26.01.2017.

    sa njim ili bez Rijeka ostaje na vrhu...Dinamo je postao sprdačina od kluba,pogotovo poslije velikog sramoćenja u LP..gdje mu je nula bila jedini broj koji ih je pratio do kraja natjecanja u LP!

Komentiraj...
Vidi sve komentare