To je to što me zanima!

Fred: Nismo potpuno spremni, ali Neymar će nas sve spasiti

Svi znamo tko je prava zvijezda ove momčadi, tko je igrač koji stvara razliku, to je Neymar. Ako stvari ne idu po planu, onda se pouzdamo u njega, spasit će nas...
Vidi originalni članak

Brazilski reprezentativac Fred bio je brutalno iskren pred predstavnicima medija i izjavio da reprezentacija još uvijek nije sto posto spremna, zbog čega želi da ne budu toliko kritični nakon otvaranja Svjetskog nogometnog prvenstva.

- Igrači su umorni i zato su mnogo griješili protiv Paname i Srbije, ali imamo vremena popraviti se do utakmice s Hrvatskom. Dobra je vijest što smo svi prepuni samopouzdanja - kazao je Fred.

Ponudio je i plan B, a on podrazumijeva davanje lopte Neymaru i promatranje što će on potom učiniti s njom.

- Svi znamo tko je prava zvijezda ove momčadi, tko je igrač koji stvara razliku, to je Neymar. Ako stvari ne idu po planu, onda se pouzdamo u njega, spasit će nas - kazao je brazilski napadač.

Za Hrvatsku je dobar znak to što Neymar još uvijek nije u optimalnoj formi, a nadajmo se da će tako ostati i tijekom susreta koji je na rasporedu 12. lipnja.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • zokinjo 10.06.2014.

    Spasiti će se oni kada ne prođu skupinu, hahahhahahahha

  • mitary 09.06.2014.

    Njušmali je odličan.hahahahaha jedan jedini i čuj spasioc.ajde neka pivca baš da vidimo?

  • Chris_McCandless 09.06.2014.

    Mene Neymar podsjeća na scenu iz Montevideo bogtevideo, kad mali Tirnanić pleše oko lopte kao u cirkusu umjesto da igra nogomet, pa mu kapetan Jugoslavije razljepi šamarčinu. Više me strah njegovih glumačkih sposobnosti, odglumi 10 faula na utakmici, jedan sigurno mora biti unutar 16. Ronaldo, Ronaldinho, Rivaldo... To su bili igrači u čijim si driblinzima uživao, i od kojih je bilo neke koristi za Brazilce, Neymarovo plesanje oko lopte nije ni blizu tome. Cirkusant.

Komentiraj...
Vidi sve komentare