To je to što me zanima!

Friedrich: Blanka Vlašić? Jednostavno je izvanredna

Najveća njemačka nada za osvajanje zlata Ariane Friedrich na kraju je uzela broncu. Razočaranje u njenim izjavama ipak nije moguće prepoznati
Vidi originalni članak

Toliko smo se nadali tome zlatu..., stoji u uvodu izvještaja njemačkog dnevnika Bilda o finalu skoka u vis na Svjetskom prvenstvu u Berlinu. No zlato je ponovno završilo oko vrata naše Blanke Vlašić.
“Berlin je na kraju slavio broncu Ariane Friedrich, a zlato je uzela njezina najveća suparnica Blanka Vlašić. Bila je to najljepša drama Svjetskog atletskog prvenstva. Friedrich i Vlašić priredile su nam sjajnu zabavu”, dodao je Bild, koji je prenio i izjavu njemačke rekorderke.
- Toliko sam sretna zbog ove medalje jer sam bila pod velikim pritiskom. Mnogi će reći “samo bronca”, ali ja sam jako sretna - rekla je Friedrich.
Svo razočaranje raspletom jednog od šlagera cijelog SP-a, Kicker je izrazio u naslovu. “Friedrich osvojila samo broncu” jasno sugerira što su Nijemci očekivali. Sport1, pak, navodi kako je Friedrich izgubila rat živaca protiv Blanke. I ovaj portal prenosi zanimljivu izjavu svoje sportašice.
- Blanka je bila jednostavno izvanredna. Ana Čičerova je također bila vrlo jaka. Zato sam danas iznimno zadovoljna. Prošlih sam noći jako loše spavala - priznala je Friedrich, kojoj očito nije pomogao ni vlastiti madrac koji je sa sobom ponijela u službeni hotel.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nogometas05 21.08.2009.

    Boli me ona stvar za te 2 ufuranke...

  • aura74 21.08.2009.

    dobro je da prizna da bolji samo pobjedjuju i da nije mogla protiv nase BLANKE! samo napred BLANKA!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare