To je to što me zanima!

Frizure su prošlost: Beckhama izdaje kosa, ćelavi sve više...

Prije malo više od mjesec dana Beckham je, potaknut uvjetima karantene, na društvenim mrežama pokazao obrijanu glavu, ali tada se baš i nije mogao uočiti problem
Vidi originalni članak

Sijede vlasi, opadanje kose... Svakom muškarcu noćna mora, ali biologija odradi svoje, nekom prije, nekom kasnije. 

MADISON BEER Beckhamova bivša prošetala u grudnjaku i istaknula 'pločice'

David Beckham, koji je u igračkim godinama, "furao" svakakve frizure, više gotovo da i ne može birati. Bivšu englesku zvijezdu kamera je jučer uhvatila u javnosti bez pokrivala na glavi, pa je sada jasnije zašto se u zadnje vrijeme nije pojavljivao bez istog. 

Beckhamova kosa doživjela je osjetno prorjeđivanje, kako se može vidjeti iz priložene fotografije, navodno uslikane u utorak. Pod navodnim znacima i dalje je njegova operacija presađivanja kose o kojemu su se mediji raspisali prije dvije godine, ali to nikad nije službeno potvrđeno. Ako se i dogodila, ovo je dokaz da se kosa nije "primila".

Prije malo više od mjesec dana Beckham je, potaknut uvjetima karantene, na društvenim mrežama pokazao obrijanu glavu, ali tada se baš i nije mogao uočiti problem.

- Ovo sam morao učiniti - napisao je kratko u opis fotografije i sve zamolio da ostanu kod kuće.

 

Nedavno su, pak, majstori sa stranice Joe.co.uk shvatili da je Beckham kroz karijeru "kopirao imidž" Zvonimira Bobana, pa su složili i foto-dokaz.

foto: Twitter/Nooruddean

Zvone razdjeljak... Beckham razdjeljak. Zvone duga kosa i vrpca... Beckham duga kosa i vrpca. Zvone vojnički kratko... I Beckham vojnički kratko.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Brick 14.05.2020.

    I ćelavo je frizura xD

  • Baine 14.05.2020.

    A kao teško mu otici na presađivanje kose 😂

  • ma_da_25 14.05.2020.

    cudo, kosa mu se prorijedila s 45... ja imam 28 godina, celo svake godine ide sve vise gore, a tu su naravno i sijede

Komentiraj...
Vidi sve komentare