To je to što me zanima!

'Frustrirala nas je Flaminijeva reakcija nakon faula na Čarliju'

Gattuso je bio sretan da može uzburkati bilo koga, budimo iskreni. Ionako je to već radio tijekom karijere, ali srećom nismo se dali uplesti u to, kazao je Peter Crouch
Vidi originalni članak

Euforija je zavladala u redovima Tottenhama nakon pobjede (1-0) u gostima kod Milana u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka...

Golman Spursa Heurelho Gomes nakon povratka u London izjavio je "možda smo nezaustavljivi". Strijelac jedinog gola Peter Crouch pohvalio inteligenciju i mirnoću svojih suigrača koji nisu nasjeli na "prljavštine" domaćih nogometaša, poput brutalnog prekršaja Mathieua Flaminija na našem Vedranu Ćorluki ili Gattusovog udaranja glavom pomoćnog trenera Tottenhama Joea Jordana nakon posljednjeg sučevog zvižduka.

- Nema sumnje da je bilo provokacija. Mislim da vrhunski igrači ne vole gubiti, a kada se to dogodi, postaju ljuti i spremni su učiniti sve da te isprovociraju. No, mi smo bili profesionalni i nismo nasjeli na to. Flaminijev prekršaj je bio grozan, a njegova reakcija nakon toga, smijeh i animacija navijača, definitivno nas je frustrirala. A Gattuso je bio sretan da može uzburkati bilo koga, budimo iskreni. Ionako je to već radio tijekom karijere, ali srećom nismo se dali uplesti u to - kazao je Crouch, osvrnuvši se i na samu pobjedu.

- Gareth Bale i Luka Modrić su vrhunski, vrhunski igrači i ako bez njih dvojice u početnoj postavi možemo pobijediti na San Siru, tada vjerojatno nemamo granica - zaključio je napadač. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • totme 17.02.2011.

    Koliko ja znam trebalo bi slaviti nakon povratne utakmice. Ima previše slučajeva u prošlim izdanjima LP gdje su rezultati preokrenuti. Kao npr. Roma - Man U kad je Roma pobjedila u Rimu 2-1 a u Manchesteru pokupila 7 golova ( i nakon toga se bunili da su igrači Manchestera nesportski i da su trebali prestati zabijati nakon trećeg gola); Milan Deportivo 4-1, a u La Coruni 4-0 za domaće. I tako u nedogled. Često se je najbolji Milan sredine prošlog desetljeća provlačio kroz knock out fazu u zadnjoj minuti (protiv Ajaxa, Lyona,...). Ja bi na mjestu gospode iz Londona malko sačekao sa slavljem. A ako prođu stavrno imaju razloga za slavlje. Treba još samo odigrati 90 minuta. U sličnoj se situaciji nalazi i Šahtar. I oni nakon pobjede u gostima protiv najnesretnije Rome u povijesti govore o uspjehu. Gattuso misli da ima toliko moćno ime da mu niti jedan sudac ne može ništa. Uz to s godinama su mu se vidno stanjili živci. Nekad je njegova karakteristika kao igrača bila "grinta" i fair play. A sada je to prenemaganje i agresivnost. Pozitivni dio priče jest da neće igrati u uzvratu, pa će valjda biti i više mjesta za nogomet.

  • ToniMontana 17.02.2011.

    Modric, Bale, Lennon i van der Vaart to je Tottenham. Ako oni budu zdravi Milan sigurno gubi.

  • 3niti 17.02.2011.

    koji neendertalci komentiraju, da san na mjestu 24sata ja nebi dopuštao komentare svakoj budali... glupani jedni Ćorluki je gore nadimak Luka, 'ćorLUKA', zovu ga skraćeno Luka!, kužite?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare