To je to što me zanima!

Fulham na Wembleyu izborio povratak u prvu englesku ligu

Pogodak koji je Fulhamu donio promociju i basnoslovnu zaradu od čak 200 milijuna eura postigao je Tom Cairney. Londonska momčad sačuvala je to vodstvo iako je od 70. minute igrala bez isključenoga Odoija...
Vidi originalni članak

Nogometaši Fulhama izborili su plasman u elitnu Premier ligu nakon što su u majstorici na Wembleyu pobijedili Aston Villu s 1-0. 

Pogodak koji je Fulhamu donio promociju i basnoslovnu zaradu od čak 200 milijuna eura postigao je Tom Cairney u 23. minuti. Londonska momčad sačuvala je to vodstvo iako je od 70. minute igrala bez isključenoga Odoija, a u borbenoj i ne previše lijepoj utakmici Aston Villa skoro da nije stvorila niti jednu šansu na cijeloj utakmici.

Fulham je zadnji puta bio prvoligaš prije četiri godine, a iz Druge lige su izravno ušli još Wolverhampton i Cardiff

Idi na 24sata

Komentari 4

  • BOGOLJUB ATEJISTA 27.05.2018.

    Dogodine ako bog da villa

  • Xyster 26.05.2018.

    Kudikamo bolja i kvalitetnija utakmica od prošlo tjednog FA kupa. Želio sam da Fulham prođe jer lijepše igraju, ali realno trebali su obje momčadi biti u PL sljedeće sezone umjesto onih mesara iz Cardiffa koji bi lako sljedeće sezone mogao obarati negativne rekorde. Žao mi je Grealisha, Villino dijete koji je bio uvjeljivo najbolji na terenu s time da su ga cijelu utakmicu izudarali. Šteta što nitko od ostalih Villini igrača nije na njegovoj razini. Premier Liga je gdje bi Grealish trebao biti, lijepa asistencija ovog 17-godišnjeg Sessegnona, kao i polufinale i ovu utakmicu je sam rješio, to je pokazatelj da će biti veliki igrač.

  • Orixond 26.05.2018.

    Toliko mnogo informacija je dato da ova vest uopste nije ni morala da se izbacuje. Ili sakupite malo vise informacija i to lepo skrojite u jedan malo opsirnije tekst, ili nemojte uopste ni da izbacujete. Ovako samo se blamirate.

Komentiraj...
Vidi sve komentare