To je to što me zanima!

Fury izmlatio Chisoru i ozlijedio sam sebe: Moram na operaciju

Fury je slavio prekidom u desetoj rundi i obranio pojas. Bilo je to samo zagrijavanje pred spektakl protiv Oleksandra Usika za ujedinjenje svih titula.
Vidi originalni članak

Kada je i službeno obznanjeno kako će Tyson Fury braniti WBC pojas protiv Dereka Chisore, mnogi su to s podsmijehom prokomentirali. Nekoliko sjajnih boksača čeka u redu za pojas, garantirali bi vatromet u ringu, zašto baš Chisora? 

Uz svo poštovanje prema njemu, bilo je jasno da će to biti jednosmjerna ulica. Razlika u klasi i kvaliteti je prevelika. I to se vidjelo odmah nakon prve runde.

Fury je slavio prekidom u desetoj rundi i obranio pojas. Bilo je to samo zagrijavanje pred spektakl protiv Oleksandra Usika za ujedinjenje svih titula. Ukrajinac je meč gledao uživo na Tottenhamovom stadionu. I imao je što za vidjeti.

Fury je demolirao Chisoru. Sijevali su krošei, direkti, protivnik je bio kao vreća za udaranje. Raskrvario mu je lice, nateklo mu je i oko, a ni sudac nije više mogao gledati to prebijanje pa je prekinuo meč u desetoj rundi. No, nije ni Fury prošao bez posljedice. Nije ga Chisora oštetio, ali je sam sebe.

Uslijed teške artiljerije koju je ispucao na Chisoru, Fury je ozlijedio lakat pa će morati na operaciju. 

- Moram operirati desni lakat. Trebat će mi oko dva mjeseca da rana zacijeli. Po tome koliko bude trajao oporavak, vidjet ćemo kad ću biti spreman za Usika - rekao je nakon pobjede.

Usika je nazvao 'kujicom, ušli su u klinč i prijetili jedan drugome. U ovome trenutku su nedodirljivi, mnogi priželjkuju njihov obračun, a i oni. Ne samo zbog prilike za ujedinjenje titula, nego i suludih cifri koje će sjesti na račune. 

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • FokuMe 04.12.2022.

    Ja ne razumijem zasto se uopce pise da ce Usyk izgubit pojas ako se ne bori sa Hrgovicem i da ga ne moze izbjec da je borba onda zagarantirana i sada evo svi portali sute znaci nista od meca cemu onda preuvalicavanje…

  • zelemamaje 04.12.2022.

    Meni ovde nista nije jasno. Usyk ce branit pojas protiv dvojice istovremeno ili?

  • bedak11 04.12.2022.

    Opet izbjegava usyka, kad se vrati morat ce 2 pripremne borbe i do usyka nikad nece doc. Klasican fury

Komentiraj...
Vidi sve komentare