To je to što me zanima!

Futsal Srbija ušla u polufinale golom 0,3 sekunde prije kraja

Futsal nogometaši Srbije izborili su plasman u polufinale Europskog futsal prvenstva u Beogradu pobijedivši Ukrajinu golčinom u zadnjoj sekundi utakmice
Vidi originalni članak

Prvi put u povijesti Srbije reprezentativci Futsala igrat će polufinale europskog prvenstva. Srbija je pobjedom nad Ukrajinom izborila povijesni plasman.

Srbija je povela golom Mladena Kocića već u 86. sekundi utakmice kada je dodao loptu Janjiću, koji je natjerao golmana da izađe s gola, te dao povratnu loptu Kociću za vodstvo Srbije. Ukrajina je imala neke prilike u prvom poluvremenu, a pogađala je okvir gola čak tri puta. Ukrajinci su došli do izjednačenja u nastavku preko Mikola Gricine, a kada se činilo da će utakmica otići u produžetak pojavio se Simić.

Miloš Simić zabio je golčinu 0,3 sekunde prije kraja utakmice i odveo svoju reprezentaciju u polufinale Europskog prvenstva. Navijači u beogradskoj Areni, njih 11,161, bili su u transu.

Srbija će u polufinalu igrati s Rusijom ili Azerbajdžanom, reprezentacijama koje su izbacile Hrvatsku s Eura, u četvrtak u 18.30 sati.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • macak599 11.02.2016.

    Čestitke susjedima na uspjehu! Ali ću primjetiti da uspjeha imaju samo kad igraju na domaćem terenu..i onda odjednom postanu najbolji na svijetu,nema im ravnih,itd. A dotada taj sport ih uopće ne zanima.

  • ČILI 09.02.2016.

    novi izgled sajta je bez veze...igra se dobar mali fudbal...

  • vozi Miško 09.02.2016.

    A što je to futsal? Ne umanjujem napore susjeda, svaka čast, ali što je to?

Komentiraj...
Vidi sve komentare