To je to što me zanima!

Fyllingen dolazi u Arenu: 'Najgore grize mali psić...'

Ivano Balić cijeli tjedan nije trenirao zbog ozljede ramena, ali trebao bi biti spreman za Norvežane, koji su posljednja momčad sa svih sedam poraza
Vidi originalni članak

Neočekivano lako rukometaši Zagreba obračunali su se s opasnim Kopenhagenom, a ove subote na redu je još lakši posao. U Arenu stiže norveški Fyllingen, posljednja momčad skupine, koja je u prvih sedam utakmica upisala svih sedam poraza. Utakmice gube u prosjeku sa 13 razlike.
- Protiv Kopenhagena je bilo čak i bolje od naših očekivanja. Sad nam slijedi još jedan potencijalno opasan protivnik. U Norveškoj je u 40. minuti bilo samo jedan razlike za nas, a u gostima kod HSV-a oni su gubili samo 14-12 na poluvremenu - upozorio je trener Mirko Bašić.
- Protivnik je naizgled lagan, ali najgore je kad te ugrize mali psić - nadovezao se direktor Bartol Kaleb, koji se pohvalio i da će igrači idućeg tjedna dobiti posljednje zaostale plaće.
Zagreb između Fyllingena i Ciudad Reala neće igrati nijednu prvenstvenu utakmicu pa je ogled s Norvežanima i posljednja prilika za pripremu za velike okršaje sa Španjolcima.
- Brzi su, imaju odličnog golmana, a u obrani igraju sličnu zonu kao Ciudad - rekao je Mirko Bašić i dodao kako opuštanja ne smije biti.
- Sigurno ih nećemo podcijeniti. Moramo se dobro pripremiti i ispraviti sve nedostatke iz prve utakmice protiv njih. Bilo bi mi jako drago da dvorana bude puna, bez obzira što protivnik nije najviše klase - kaže Manuel Štrlek.
Ivano Balić cijeli tjedan nije trenirao zbog ozljede ramena, ali trebao bi biti spreman za Norvežane.
- Da, Ivano ima problema, ali napravit ćemo sve da i on zaigra. Ako već ne može zabijati sa devet metara, može sa šest - rekao je Bašić.



KRENULA PRODAJA ULAZNICA ZA CIUDAD I HSV
Ulaznice za Fllyingen su i dalje u prodaji i to do dana utakmice, po cijeni od 30 i 60 kuna, a od danas su u prodaji i ulaznice za utakmice protiv Ciudad Reala i HSV-a sljedeća dva vikenda. Prodaje ih Dekod putem interneta, a mogu se kupiti i na www.ulaznice.hr.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare