To je to što me zanima!

G. Karan u Splitu Blanki Vlašić pjevao 'Lipa si, lipa'

Srebrnu olimpijku Blanku Vlašić u Splitu je dočekalo više od deset tisuća ljudi, a brončanu Sandru Šarić pozdravio je cijeli Senj
Vidi originalni članak

Deseci tisuća ljudi došlo je sinoć na splitsku rivu pozdraviti svoju olimpijku Blanku Vlašić, koja je Splitu donijela već 68. olimpijsku medalju. Prepuna riva orila se pjesmom i poklicima najboljoj hrvatskoj atletičarki. Emotivni doček dirnuo je Blanku, a nakon što je zahvalila svojim sugrađanima na prelijepom dočeku, Goran Karan otpjevao joj je svoj veliki hit “Lipa si, lipa”. Zabava će se, uz Mladena Grdovića, Marijana Bana, Nenu Belana, Luku Nižetića i druge, nastaviti dugo u noć.
- Presretna sam, uvijek je divno kad te tvoji sugrađani ovako lijepo dočekaju, kad pokažu kako te podržavaju, ne samo zbog medalje, nego i zbog svih uspjeha proteklih godina - govorila je Blanka, dok su tisuće njenih razdraganih sugrađana skandirale njeno ime.
Slavlju su se pridružili i stari splitski olimpijci, poput gradonačelnika Ivana Kureta, Željka Jerkova, Petra Skansija, Dina Rađe, Duška Mrduljaša i Zvonka Bege, kao i 26 splitskih sportaša koji su sudjelovali na OI-u u Pekingu.

SENJANI POZDRAVILI BRONČANU SANDRU
Transparentima “Čuvaj se senjske Sandre” i “Sandra, hvala ti” Senj je sinoć dočekao svoju heroinu, osvajačicu olimpijske bronce u taekwondou Sandru Šarić. Od gradske luke, gdje ju je iskrcao brod, do središnjega gradskog trga, pozdravili su je roditelji, predstavnici Grada i županije, te tisuće sugrađana. (Hina)

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Tesanera 28.08.2008.

    da slažem se, umisljenih osoba na svakom kraju svijeta, al tek kretena koji misle da bi oni mogli bolje....ah svašta. Bravo Blanka!

  • mayhem26 28.08.2008.

    A sto je \"Lipa\" u P.M. Zao mi je sto je upce osvojila medalju jer UMISLJENE osobe kao sto je ona nezasluzuju nista drugo osim prezira...............

Komentiraj...
Vidi sve komentare