To je to što me zanima!

Gabigol u Interu: Sretan sam, u najvećem sam klubu u Italiji...

Jako sam sretan, a odbio sam velike ponude kineskih klubova, kao i neke velike klubove iz Europe. Odlučio sam da želim u Inter, najveći klub u Italiji, rekao je Gabigol
Vidi originalni članak

Inter je i službeno predstavio pojačanje Gabriela Barbosu, poznatijeg kao Gabigol. 'Nerazzurri' su pobijedili Barcelonu, Juventus i kineske klubove te za nešto manje od 30 milijuna eura potpisali brazilskog nogometaša za kojeg se smatra da je nasljednik Neymara.

- Zaista sam sretan što sam došao u Inter, a igrat ću na bilo kojoj poziciji - rekao je Gabigol mislivši na pozicije isturenog i krilnih napadača pa nastavio:

- Inter je bio moj prvi izbor. Sam projekt mi se dopao. Želim nastaviti učiti i želim učiniti sve kako bi pomogao suigračima. Želim osvojiti sve! Jako sam sretan, a odbio sam velike ponude kineskih klubova, kao i neke velike klubove iz Europe. Odlučio sam da želim u Inter, najveći klub u Italiji.

Na predstavljanju brazilske zvijezde govorio je i direktor Pirellija Marco Tronchetti Provera, poznatog sponzora Intera. Nahvalio je Gabigola, a posljednji igrač kojeg je osobno predstavljao kada je došao u Inter bio je - Ronaldo Luis Nazario de Lima.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • aaerts 24.09.2016.

    gabigol zabi gol

  • dobro jutro 24.09.2016.

    Ovoga su novinari ubjedili da je top igrac,vidjet cemo ,po meni ce brzo na klupu

  • ikik_1 24.09.2016.

    Stari moj, jesi u velikom klubu ali taj sigurno nije najjači u Italiji već dulji niz godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare