To je to što me zanima!

Galamili su u avionu: Navijači Rijeke u bolonjskom pritvoru

Policija je iz aviona na letu Bologna - Sevilla ispratila devet navijača Rijeke koji su glasno pjevali, piše Novi list. Nitko od njih nije bio pijan. Navijači su najavili tužbe
Vidi originalni članak

Avion Ryanaira iz Bologne za Sevillu poletio je sa sat i pol vremena zakašnjenja. Policija je iz njega ispratila devet navijača Rijeke koji su galamili, piše Novi list.

Rijekini navijači krenuli su prema Sevilli, gdje Rijeka igra u četvrtak u Europskoj ligi. Navijanje u avionu nije sjelo stjuardesama i pilotu, a vjerojatno ni ostalim putnicima pa se ubrzo ukazala policija i ispratila navijače Rijeke u pritvor.

Kako piše Novi list, nitko od pritvorenih navijača nije bio pijan niti je radio nered, a navijači su najavili tužbe zbog dodatnih troškova. Tvrde kako su bili dobro raspoloženi te da nije bilo potrebe za policijskom intervencijom.

Rijeka u četvrtak igra posljednje kolo Europske lige u Sevilli. Momčad Matjaža Keka mora dobiti ako želi proći skupinu. Rijeka još nije zabila u gostima.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Anton851 10.12.2014.

    admina isto nabijem na

  • Auspex 10.12.2014.

    Šteta što su izgubili cijeli dan, ali trebalo se suzdržati tih par sati i ne ometati druge putnike, svi su platili istu kartu.

  • dobro jutro 10.12.2014.

    Navija se na stadionu,nitko ti ne daje pravo da radis sto zelis zato sto si navijac Sasvim uredan pristup policije

Komentiraj...
Vidi sve komentare