To je to što me zanima!

Galatasaray kontroverznom Gheorgheu Hagiju dao otkaz

Hagi je preuzeo klupu Galatasaraya u listopadu prošle godine naslijedivši Rijkaarda, ali nije uspio popraviti rezultate koji su od početka sezone ispod renomea kluba
Vidi originalni članak

Turski nogometni velikan Galatasaray odlučio je raskinuti suradnju s rumunjskim trenerom Gheorgheom Hagijem (46) nakon niza slabijih rezultata u posljednje vrijeme...

Hagi je preuzeo klupu Galatasaraya u listopadu prošle godine naslijedivši Franka Rijkaarda, ali nije uspio popraviti rezultate koji su od početka sezone ispod očekivanja i renomea kluba, pa, primjerice, pobjeda nije ostvarena u posljednjih pet natjecateljskih utakmica (četiri u prvenstvu i jedna u Kupu). Galatasaray je tako trenutno na tek 11. mjestu prvenstvene ljestvice s čak 27 bodova manje od lidera Fenerbahçea od kojeg su poraženi u gradskom derbiju igranog prošlog petka (2-1). Tko će trajno naslijediti bivšeg slavnog rumunjskog nogometaša na klupi Galatasaraya zasad nije poznato, a lokalni mediji izvještavaju da će to privremeno biti njegov dosadašnji pomoćnik Tugay Kerimoglu koji bi trebao momčad voditi u sljedećoj prvenstvenoj utakmici protiv Antalyaspora  4. travnja.

Hagi je trenersku karijeru započeo 2001. godine na izborničkoj klupi rumunjske reprezentacije, nakon čega je vodio Bursaspor, Politehnicu Timişoaru i Steauu Bukurešt. U Galatasarayju mu je ovo bio drugi mandat, nakon što je prvog odradio sezone 2004/05.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • aki007 23.03.2011.

    Pa normalno kad ste počeli namještati utkamice, ove sezone ste mi donijeli dosta para jer je bilo i dosta prelaza iz 2 u 1 i iz1 u 2 :) Hvala!

Komentiraj...
Vidi sve komentare