To je to što me zanima!

Gallas debitira za Spurse s kapetanskom vrpcom?

Navijači Tottenhama već u samom startu na nož su dočekali Gallasov dolazak, a dodjeljivanje vrpce mogao bi samo pojačati nesnošljivost...
Vidi originalni članak

Prelaskom u Spurse u proteklom transfernom roku William Gallas postat će prvi igrač u povijesti koji je nastupio za tri velika londonska kluba Chelsea, Arsenal i Tottenham. Francužev debi očekuje se u subotu protiv West Bromwicha, a menadžer Harry Redknapp k tome bi ga mogao nagraditi i kapetanskom trakom. Naime, prvi kapetan King neće nastupiti, dok Dawson pauzira zbog ozljede, a treći izbor Robbie Keane sjedit će na klupi.
- Ozbiljan sam, smrtno sam ozbiljan - odgovorio je odlučno Redknapp nakon što u ga upitali o mogućoj soluciji.
Gallasu kapetanska počast i nije toliko dobrog donijela u dresu Arsenala kada mu ju je oduzeo Arsene Wenger nakon što je branič kritizirao svoje suigrače prije dvije sezone.
Navijači Tottenhama već u samom startu na nož su dočekali Gallasov dolazak, a dodjeljivanje kapetanske vrpce mogao bi samo pojačati nesnošljivost prema bivšem igraču ljutih londonskih rivala.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Knight Cross 11.09.2010.

    daj zgadio bi mi se taj tottenham da mu daju kapetansku.. onda bi bio klub bez imalo morala i tradicije.. ko man city.. nesto slicno.. ima tu puno igraca kaj je mogu nosit..

  • MALDINI1899 11.09.2010.

    što bi naši susjedi bosanci rekli...niĐe veze..... bolje da bude ko dosad. king ili šta ja znam....

  • user_38357 11.09.2010.

    po kojem on kriteriju daje kapetansku vrpcu,čovjek je poludel, valjda treba dobiti onaj koji je najduže u klubu, može biti i netko ko je vođa na terenu, a ne ovako

Komentiraj...
Vidi sve komentare