To je to što me zanima!

Gallas ostaje Topnik, novi kapetan Cesc Fabregas

Nakon što je razriješio Williama Gallasa kapetanske uloge u Arsenalu, trener Wenger odlučio je da će novi kapetan biti Fabregas
Vidi originalni članak

William Gallas prošlog je tjedna kritički pričao o odnosima unutar momčadi Arsenala, a trener Arsene Wenger to mu je zamjerio. Prvo mu je rekao da može spakirati kofere i pronaći novi klub, no "ohladivši" se, sunarodnjaku je preporučio da se ispriča momčadi. To je bio uvjet da ostane član Arsenala, ali ne i kapetan. Nakon nekoliko dana Wenger je kapetansku traku povjerio mladom Španjolcu Cescu Fabregasu, koji će u toj ulozi debitirati u utorak protiv Dinama iz Kijeva.
- Gallas će biti u sastavu protiv Dinama. Kapetan će biti Fabregas - otkrio je Wenger u ponedjeljak. U subotnjem porazu od Manchester Cityja privremeni kapetan bio je golman Manuel Almunia.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • gunnerica_4 24.11.2008.

    fabregas je odlican igrac ali je jako mlad i nema iskustva ,po meni bi bolji kapetan bio almunia ili toure

  • exc9 24.11.2008.

    ma neka ju da eduardu kad se oporavi

  • Carme 24.11.2008.

    Fabregas kapetan??? Pa on ima tek dvadesetak godina...Meni to više izgleda kao da ga Wenger nastoji odobrovoljiti da ostane u Arsenalu jer mi se čini da se taj dečko želi vratiti kući u Španjolsku. Kod kuće je najbolje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare