To je to što me zanima!

Game, set, Fett! Seksi izdanje mlade hrvatske tenisačice...

Jana Fett (21), godinu je završila s najboljim renkingom u karijeri. Nakratko je odbacila suknjicu i reket kako bi pokazala kako izgleda njezin styling za večernji izlazak
Vidi originalni članak

U listopadu ove godine Jana Fett, 21-godišnja Zagrepčanka, bila je 98. na svijetu, što je bio njezin najbolji renking u karijeri. Nakratko je odbacila tenisku suknjicu i reket i pokazala kako izgleda styling za večernji izlazak.

Jana je bila 12. juniorka svijeta i igrala je finale Australian Opena gdje je izgubila od Elizavete Kuličkove. To je bilo 2014. godine i baš kad joj je karijera krenula uzlaznom putanjom, ozlijedila je ručni zglob i pauzirala je godinu dana.

No to je nije zaustavilo. Oporavila se, vratila na teren i pripremala za prekretnicu karijere, prelazak iz juniorskog u seniorski tenis.

 

Prvi WTA turnir odigrala je u australskom Hobartu ove godine.

Na putu do polufinala izbacila je Francescu Schiavone, bivšu osvajačicu Roland Garrosa, u finalu je bila prejaka Elisa Mertens. 

Do tog turnira bila je 340. igračica svijeta.

JANA FETT Seksi Jana: Imamo jednu od najljepših tenisačica na svijetu

- Mama, tata, djed, teta... Cijela obitelj igra tenis, pa sam tako i ja. Tata mi je bio i prvi trener. Mama često ne spava jer noćima prati moje mečeve na internetu - rekla je tada mlada hrvatska tenisačica.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • markomatić_2 20.12.2017.

    Meni je muškobanjasta. Želim joj sreću u sporskom svijetu

  • StapickoKasika 20.12.2017.

    Bez sminke Gremlin, a sa sminkom Gizmo Kaka. Genijalna sminkerica.

  • 20.12.2017.

    ljepotica

Komentiraj...
Vidi sve komentare