To je to što me zanima!

Gareth Bale donirao 500.000 funti bolnici u kojoj je rođen...

"Gareth i njegova supruga Emma željeli su vratiti nešto svojoj lokalnoj zajednici. Rekli su kako je naša bolnica mnogo pružila kako njima tako i njihovim obiteljima i prijateljima", objavila je bolnica iz Cardiffa.
Vidi originalni članak

Kapetan nogometne reprezentacije Walesa Gareth Bale sa suprugom je donirao 500,000 funti za velšku humanitarnu udrugu za borbu protiv koronavirusa.

Bale je novac donirao bolnici u kojoj je rođen.

"Gareth i njegova supruga Emma željeli su vratiti nešto svojoj lokalnoj zajednici. Rekli su kako je naša bolnica mnogo pružila kako njima tako i njihovim obiteljima i prijateljima", objavila je bolnica University Hospital of Wales iz Cardiffa.

Inače, baš je nedavno obilježen jedan od spektakularnih golova Balea od prije šest godina.  Copa del Rey 2014. 'Mestalla', Valencia. Na travnjaku: El Clasico. Real otvara golom Di Marie, 23-godišnji Marc Bartra leti među zvijezde golom Casillasu u 68', ali 15-ak minuta kasnije događa mu se sedam sekundi koje obilježavaju karijeru. Ružno obilježavaju.

Znate o kojem trenutku pričamo... Gareth Bale kreće u kontru sa Realove polovice travnjaka, Bartra ga gura dva metra van terena, ali Velšanin je i po zaobilaznici petsto puta brži od katalonske kornjače, izlazi pred Pinta i zabija za trofej.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare