To je to što me zanima!

Gareth Bale kao na motociklu! Madriđani projurili Anoetom...

3-1 POBJEDA Luka Modrić igrao je 90 minuta i imao jedan vrlo opasan udarac, a u zadnje vrijeme jako osporavani Gareth Bale u 61. je minuti potvrdio pobjedu potezom po kojem je prepoznatljiv
Vidi originalni članak

Madridski je Real s 3:1 prošao gostovanje kod Sociedada, iako je bio bez Ronalda, Marcela, Kroosa, Kovačića... Borja Mayoral zabio je prvi gol u 19. minuti nakon što je Sergio Ramos unio loptu u šesnaesterac i asistirao mu s čovjekom na leđima.

A u 28. minuti počeo je šou Kevina Rodriguesa!

Najprije je izjednačio volejem iz blizine iskosa (gol ide na dušu Navasu), a nakon tog pogotka utakmica je nakratko bila prekinuta jer reklamni je pano iza gola pao na jednoga kamermana i ozlijedio ga, pa su ga kola Hitne pomoći odvezla.

Potom je isti taj Kevin Rodrigues iz voleja u 36. minuti uzdrmao gredu, a onda u kontranapadu stigao na ubačaj Borje Mayorala i skrenuo loptu u vlastitu mrežu! Nije loše: u osam minuta gol, greda i autogol!

Luka Modrić igrao je 90 minuta i imao jedan vrlo opasan udarac, a u zadnje vrijeme jako osporavani Gareth Bale u 61. je minuti potvrdio pobjedu potezom po kojem je prepoznatljiv. Dobio je loptu u for oko centra, te pretrčao suparničkog igrača koji je imao možda i dva metra 'fore'! Te rutinski prebacio golmana za 1:3.

Real je izjednačio rekord Peleova Santosa sa 73 utakmice u nizu u kojima je zabio gol, još od polufinala Lige prvaka pretprošle sezone i 0:0 s Manchester Cityjem. Rekord pada u srijedu protiv Betisa. Također, Real ima deset uzastopnih pobjeda na gostovanjima, a nikad u povijesti nije imao 11.

Halilović se ozlijedio

 U ranijim utakmicama Villarreal je s 3:0 riješio gostovanje kod Alavesa (Bakambu 32., Bacca 52. i Bakambu 62.), Sevilla je pobijedila s 1:0 kod Girone, Muriel je zabio u 69. minuti, a domaćin u 90. minuti promašio penal za bod (Granell).

Las Palmas je kod kuće golom Loica Remyja u 87. minuti s 1:0 pobijedio Athletic Bilbao, a Alen Halilović imao je veliku šansu u uvodu, da bi u 37. minuti izišao zbog ozljede. Iznesen je na nosilima, stradao je lijevi gležanj, ali prve prognoze nisu previše strašne, trebao bi se vratiti za 2-3 tjedna.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • bembula 18.09.2017.

    Ne mogu da vjerujem da na ovom portalu jos uvijek postoji idiot koji omlovazava igru genije Modrica. Covjece ili si slijep ili nemas pojma o nogometu. Znaci ti vidis nesto vise od najvecih nogometnih strucnjaka svijeta. Smrade

  • Kraljevina_Bosna_ 17.09.2017.

    Opet magija Isco asist,Modric opet ni gola ni asista,samo dodavanje prvom do sebe i usporava igru cijelo vrijeme.Jedno pitanje za vas:Ako vi njega svrstate medju top 10 najboljih vezista svijeta zasto skoro nikad ne donosi prevagu na terenu niti zabija niti asistira...Eno Isco je danas igra istu poziciju kao i on i sa svoje polovice je povukao akciju i poslao fantasticnu loptu za Balea...sad ne mozete reci da Isco asistira zato jer igra blize golu.Mogao bi predasistenko malo na instrukcije kod Isca da mu pokaze kako vrhunski veziste trebaju igrati!

  • realan902 17.09.2017.

    Theo i borja najbolji,bale i dalje zvijer,asensio i luka klasicno dobri,isco magican,primili glup gol carvajal kasni dosta iz napada i ponisten cisti gol asensia,sve u svemu nije losa utakmica,sad se vraca ronaldo nema vise zezanja

Komentiraj...
Vidi sve komentare